Leukste kijktips voor het weekend

Films | Het is weer weekend! Heb je een zware week achter de rug? Dan kan je nu in de zetel kruipen en genieten van de rust. Proximus Pickx somt alvast wat kijktips op die perfect van pas zullen komen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Self Made - Inspired by the Life of Madam C. J. Walker

Deze miniserie volgt gedurende vier afleveringen het leven van Sarah, een wasvrouw die maar moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen en verwikkeld zit in een slecht en gewelddadig huwelijk. Door alle stress begint ze haar haar te verliezen, en daarmee ook haar zelfvertrouwen. Ze komt in contact met een dame die haargroeiproducten verkoopt en gebruikt die spullen met succes, tot de vrouw haar kil aan de kant zet. Vanaf dan is Sarah vastbesloten om haar eigen bedrijf uit de grond te stampen. Het verhaal is gebaseerd op het leven van de echte Madam C.J. Walker, de eerste vrouwelijke self made miljonair in Amerika.
 
De miniserie kan je bekijken op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Zaterdag: Life in a Year

Daryn is zeventien, jong en onbezonnen, en smoorverliefd op Isabelle. Zij maakt het hem echter heel moeilijk. Ze is afstandelijk en laat zich niet zomaar charmeren, en daar heeft het meisje een goede reden voor: ze is ongeneeslijk ziek. Wanneer Daryn te weten komt dat zijn vriendin nog maar een jaar te leven heeft, stelt hij alles in werking om haar tijdens die laatste 365 dagen alle levenservaring te laten opdoen die mogelijk is.
 
‘Life in a Year’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Zondag: Men In Black 2

Tijdens een onderzoek naar een routinemisdaad ontdekt Jay een complot dat is bedacht door Serleena, een Kylothiaans monster dat zich vermomt als lingeriemodel. Wanneer Serleena het MIB-gebouw gijzelt, is er maar één persoon waar Jay zich tot kan wenden: zijn voormalige MIB-partner. Kay en Jay herenigen zich om bescherming te bieden tegen de verleidster die tot nu toe de zwaarste uitdaging ooit is voor de MIB.
 
Bekijk ‘Men In Black 2’ op 24 januari om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top