Win een Gretsch-gitaar dankzij Proximus Pickx

Muziek | Volg jij Rock Month al heel de maand op de voeten op Proximus Pickx? Heb jij elke aflevering van ‘Guitar Stories’ al bekeken en weet je ondertussen alles over mythische gitaargoden en hun instrumenten? Blijf dan lezen, want jij maakt kans om een nieuwe gitaar te winnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus Pickx sluit Rock Month af met een klepper en beloont een trouwe kijker en lezer met een gloednieuwe gitaar van Gretsch, het merk dat groot werd dankzij de steun van countrylegende Chet Atkins, rock-‘n-rollpionier Bo Diddley en Beatle George Harrison. De prachtige gitaren zie je in de handen van Eddie Cochran, Neil Young en Pete Townshend, maar ook Malcolm en Stevie Young van AC/DC, Jack White, Billy Gibbons van ZZ Top en Brian Setzer van rockabillygroep Stray Cats zie je steeds met een veelzijdige Gretsch.
 
Iedereen die onderstaande quiz invult, maakt kans op een fonkelnieuwe Gretsch G2622 Streamliner in Phantom Metallic, een center blockgitaar die met het double cut-ontwerp doet denken aan de allereerste gitaren van zijn soort. Het tijdloze design neemt niet weg dat de gitaar, zoals elke Streamliner, uitgerust is met moderne snufjes. De BroadTron pickups produceren gevarieerde tonen, van rond, bluesy en jazzy tot stevig rockend. De body is ontworpen om feedbackresistent te zijn en gevormd om de gitarist optimaal speelcomfort te geven.
 
De G2622 wordt met de grootste zorg gemaakt in Indonesië, met aandacht voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit is een moderne update van de gitaren die de allereerste rock-‘n-rollgrootheden inspireerden. En de reacties van spelers klinken unaniem: eens je er eentje in je handen neemt, kan je ze moeilijk nog neerleggen.
 
Om een kans te maken op deze heerlijke gitaar, neem je deel aan onze wedstrijd!

Wil je meer rock-‘n-roll? Kijk hier naar de exclusieve docuserie ‘Guitar Stories’ op Proximus Pickx.
Lees hier het interview met Chris Proesmans, de maker van ‘Guitar Stories’.
Lees hier het dubbelinterview met Cedric Maes en Guillaume Lamont.
Lees hier het interview met luthier Hilko Nackaerts.




 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top