Feel good films op nationale knuffeldag

Happy National Hugging day! De knuffeldag bij uitstek verloopt dit jaar een beetje in mineur, nu knuffelen vaak niet meer mag. Maar gelukkig bestaat er zoiets als een knuffelcontact, dat je vandaag dan nog iets dichter tegen je aan kan trekken. Geniet samen van deze warme feestdag met de beste feel good films.

Bridesmaids

Annie is een single vrouw wiens eigen leven een puinhoop is. Als ze erachter komt dat haar beste vriendin Lillian verloofd is, heeft ze geen andere keuze dan naar voor te reden als getuige. Hoewel ze wanhopig op zoek is naar liefde en bijna blut is, baant Annie zich toch een weg door de vreemde en dure rituelen die gepaard gaan met haar werk als bruidsmeisje. Vastbesloten om alles perfect te laten verlopen, leidt ze Lillian en de andere bruidsmeisjes op een wilde manier naar de bruiloft.
 
Deze hilarische chickflick kan je vinden in de VOD catalogus van Proximus Pickx.

Singing in the Rain

Films uit Hollywoods Golden Age staan altijd garant voor een goed gevoel. Bij de overgang van stomme films naar 'praatfilms' heeft iedereen moeite om zich aan te passen. Don en Lina zijn al vaak gecast als romantisch stel, maar nu hun laatste film wordt omgevormd tot een musical, blijkt dat alleen Don kan zingen. Na veel oefenen met een dictiecoach klinkt Lina nog steeds verschrikkelijk, en Kathy, een jonge aspirant-actrice, wordt ingehuurd om haar stem te spelen.

Sister Act

Dit is zo’n film die je al tientallen keren bekeken kan hebben, maar toch gewoon goed blijft. Wanneer de levendige loungezangeres Deloris Van Cartier haar gangster vriendje, Vince LaRocca, een moord ziet plegen, wordt ze overgeplaatst voor haar eigen veiligheid. Vermomd als non neemt ze haar intrek in een klooster in Californië. Daar wil Deloris er alles aan doen om het rustige leven van de inwonende zusters net dat tikkeltje spannender te maken. In een poging haar uit de problemen te houden, wijzen ze Deloris toe aan het koor van het klooster, een ensemble dat ze al snel verandert in een levendige en zielrijke act die wijdverspreide aandacht krijgt.

Legally Blonde

Elle Woods is blond, knap, rijk en heeft de perfecte vriend. Ze wil niets liever dan mevrouw Warner Huntington III worden. Maar er is één ding dat hem ervan weerhoudt om een aanzoek te doen: ze is te blond. In een poging om hem terug te winnen werkt Elle hard om toegelaten te worden op de prestigieuze universiteit Harvard. Daar ontdekt ze echter dat ze meer in haar mars heeft dan alleen achter een man aanlopen. ‘Legally Blonde’ is een heerlijke komedie met een motiverend feministisch kantje.
 
Volg de avonturen van de blonde schone via de VOD catalogus van Proximus Pickx.

Mamma Mia!

Muziek van ABBA, Meryl Streep, een Grieks Eiland en een bruiloft? Meer heb je niet nodig voor een sprankelende film. Donna is een alleenstaande moeder die haar eigen hotel runt en zich klaarmaakt voor de trouw van haar enige dochter, Sophie. Die laatste vindt echter dat er iets mist en wil koste wat kost haar vader vinden voor ze in het huwelijksbootje stapt. Het enige probleem: er zijn drie mogelijke mannen. Zal het gangpad breed genoeg zijn op de dag van haar trouw?

Films

Bekijk alles
Top