Nieuw op Netflix deze week

Zit je alweer door je favoriete series en films heen? Geen zorgen, Netflix komt elke week met nieuwigheden voor de dag. Hier zijn enkele opties die jij vanaf deze week aan je lijstje kan toevoegen.

I Feel Pretty

Dit verhaal gaat over een vrouw die dagelijks worstelt met gevoelens van onzekerheid. Als ze na een harde val weer ontwaakt, denkt ze plots dat ze de mooiste, meest talentvolle vrouw op de planeet is. Met dit nieuwe zelfvertrouwen is ze in staat haar leven onbevreesd te leiden en al haar dromen na te jagen. Maar wat gebeurt er als ze zich realiseert dat haar uiterlijk nooit is veranderd?
 
Lach mee met deze komedie vanaf maandag 18 januari.

RBG

Deze documentaire neemt je mee in het leven van Ruth Bader Ginsburg, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Er is veel aandacht voor haar carrière als advocaat en uiteindelijk in 1993 pas de tweede vrouw die ooit is benoemd tot rechter van het Amerikaans Hooggerechtshof. Ze maakte er haar doel van genderdiscriminatie te elimineren en is dat blijven doen tot haar overlijden in september van 2020. Ginsburg is een legende geworden en tegelijkertijd een icoon van de popcultuur.
 
De documentaire kan je vanaf woensdag 20 januari bekijken.

Fate: The Winx Saga

De jongere millennials of de iets oudere Gen Z-ers zullen hen vast wel kennen: de meisjes van ‘Winx Club’. Tot nu toe waren de jonge feeën enkel te zien in een animatieserie, maar Netflix maakte er nu een live action versie van. In de reeks doen Bloom en co er alles aan om hun betoverende krachten onder controle te krijgen op de magische school Alfea en dat terwijl ze zelf al moeten vechten tegen het kwaad.  
 
Keer terug naar je jeugd met deze serie. Beschikbaar vanaf vrijdag 22 januari.

Ontdek deze nieuwigheden op Netflix via de tv-optie van Proximus Pickx.


Films

Bekijk alles
Top