Deze kanalen in het proximusaanbod moet je ontdekken!

Films |
Bij Proximus Pickx houden we ervan om ongekende zenders met specifieke niches of juist heel leuke programma’s op te lijsten. We stellen je enkele zenders voor die je zeker eens gezien moet hebben!
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Motorvision TV

In je televisiepakket mag een sportkanaal natuurlijk niet ontbreken. Ben jij een autofanaat? Droom dan weg van de nieuwste wagens en leer bij over de laatste snufjes in autowereld. Ontdek alles over Nascar, SUV's, de nieuwste autotrends, de Porsche GT3 Cup Challenge en veel meer! ‘Motorvision TV’ focust zich op alle aspecten van de autosector, variërend van luxewagens tot de snelste racewagens ter wereld. Naast races komen ook verschillende documentaires met uitleg over technologie en geschiedenis uitgebreid aan bod. Kortom: dé zender bij uitstek voor autoliefhebbers.
 
Motorvision.tv is beschikbaar op kanaal 665 en 667 (HD) in de tv-bundel All Sports op Proximus TV.

Boomerang

Plof je graag eens samen met je (jonge) kinderen in de zetel? Ben jij stiekem ook wel fan van een leuke tekenfilm of kinderreeks? In het familiepakket van Proximus zit ook ‘Boomerang’, een televisiezender voor kinderen van 2 tot 9 en hun ouders. De zender zendt klassieke kinderreeksen zoals Tom&Jerry en Scooby-Doo uit. Enkele keren per jaar kan je er ook terecht voor thema-uitzendingen, bijvoorbeeld over Halloween … Was je van plan om vanavond in de zetel te kruipen met je kinderen? Of laat je hen graag even televisie kijken terwijl jij moet telewerken? Dan mag ‘Boomerang’ zeker niet ontbreken in je televisiepakket! 
 
Boomerang is beschikbaar op kanaal 43 in de tv-optie 'Family' op TV van Proximus Pickx.

Movies & Series

Zoals de naam het zelf zegt, vind je op de zender ‘Movies & Series’ een ferme verzameling van series en films. Er worden non-stop films en series getoond, variërend van verschillende maten en soorten. Bovendien zendt ‘Movies&Series’ 24u/24 uit, je kan dus eindeloos blijven verderkijken! Bij elke filmliefhebber mag deze zender dus absoluut niet ontbreken. 
 

Investigation Discovery

Wat speelt er zich af achter de muren van de rechtszaal wanneer mensenlevens soms letterlijk op het spel staan? Als je fan bent van onderzoek naar criminaliteit, misdaaddossiers en rechtszaken, dan is Investigation Discovery de ideale zender voor jou. Investigation Discovery brengt documentaires met betrekking tot strafrechtelijk onderzoek en criminaliteit
 
Investigation Discovery is te vinden op kanaal 76, beschikbaar in het Family-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top