Deze bekende Vlamingen boomen op TikTok

Nieuws |

Sociale media maakt de laatste jaren als nooit te voren haar intrede in de showbizzwereld. Ook op TikTok hebben veel bekende Vlamingen intussen al een groot gevolg, en dat zijn niet altijd de jongste veulens onder ons. Jacques Vermeire, Andy Peelman en Kelly Pfaff zijn intussen al lang niet meer enkel gekend van hun televisieoptredens…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jacques en Julie Vermeire

De shows van Jacques Vermeire liggen logischerwijs al even stil door de coronacrisis. Sommige filmpjes met zijn dochter op TikTok zijn al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. “Dankzij die filmpjes leef ik nog. Zo weten mensen dat ik er nog ben als komiek. Die filmpjes doen het waanzinnig goed, nooit meegemaakt. Een half miljoen views per dag is geen uitzondering”, verklaarde Jacques Vermeire bij Het Nieuwsblad. 

Terwijl de televisiecarrière van dochter Julie er de laatste maanden enorm op vooruit ging, maakt vader Jacques de laatste maanden furore (met dank aan zijn dochter) op TikTok. Julie is een fervent gebruiker op de populaire app. In haar opvallende dansjes en ludieke filmpjes dook Jacques Vermeire heel vaak op. Ludieke filmpjes met vader Vermeire gaan natuurlijk gepaard met gekke bekken en ongeziene moves. Het gezin Vermeire is overigens vaak te zien in de filmpjes van Julie, want ook Julies broer Maxime en zijn vriendin Isabeau dansen en springen vaak mee.

@julievermeire

Familie TikTok ???? nieuwe vlog online op vijf.be ##fyp ##FamilieVermeire

? origineel geluid - Julie Vermeire

Walter De Donder

De burgemeester van Affligem en uit Samson&Gert, Walter De Donder, toont zich op TikTok van een andere kant. Samen met zijn dochter Julie danste hij al verschillende keren op R&B en rapmuziek. Het duo is inmiddels een hit op TikTok en Instagram en kreeg ook al een bijnaam: 'Duo De Donder'.

Voor De Donder is dansen niet nieuw, want ook bij Kabouter Plop en Samson&Gert werden de benen regelmatig losgeschud. De filmpjes van ‘Duo De Donder’ worden op TikTok tot 120.000 keer bekeken.

Andy Peelman

Over het acteertalent van Andy Peelman in ‘De Buurtpolitie’ werd al uitgebreid gedebatteerd. De laatste maanden komt ook het danstalent van Peelman bovendrijven, want ook hij ontdekte de app TikTok.  Of hij überhaupt danstalent heeft, mag je zelf oordelen na het bekijken van zijn TikTok-filmpjes. Ook hij danst er op ludieke wijze op los in diverse filmpjes met onder andere Jani Kazaltzis. Daarnaast zien we hem op reis, bij familie of op set.

@andypeelman

 

? OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

Kelly Pfaff

Het lijkt een populaire trend te zijn om samen met je kinderen dansjes te doen en filmpjes te maken. Ook Kelly Pfaff doet mee. Ze postte al een hele resem filmpjes waarin ze dansend te zien is met haar dochter Shania. Daarnaast is ook Sam Gooris in haar video's terug te vinden. Kelly Pfaff houdt er namelijk van om ‘pranks’ uit te halen met haar familieleden. Ook Gooris moest er dus aan geloven…

 
@kellypfaffg

You wanted part 2.... I delivered ???? #foryoupage #foryou #fyp

? origineel geluid - kellypfaff1

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top