Derde vertrekker bij competitieleider Union SG

Challenger Pro League | Union Sint-Gillis maakt van de winterse transfermarkt gebruik om de loonlast wat te verlagen en om wat meer ruimte te maken in de kleedkamer. Na Boutouil en Vega maakte nu ook Anders Kristiansen zijn kastje leeg in het Joseph Marienstadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 30-jarige doelman trekt terug naar zijn vaderland Noorwegen, waar hij de kleuren van Sarpsborg 08 gaat verdedigen. Dat is meteen ook de club waar Union de Deen in 2018 wegplukte.

Het Belgisch avontuur werd geen onverdeeld succes voor Kristiansen. De doelman speelde in 2,5 seizoenen 28 wedstrijden, maar verloor grotendeels de concurrentiestrijd tegen Adrien Saussez en Anthony Moris. Dit seizoen kwam Kristiansen enkel in actie in de bekerwedstrijd tegen KSK Heist.

Mogelijk mogen youngsters Tibo Herbots en Kerian Atheba (beiden 19) nu uitmaken wie de rol van tweede doelman de komende weken en maanden mag invullen. Of komt Adrien Saussez plots toch terug 'in the picture'? Want ook hij ligt nog steeds onder contract bij de Brusselaars.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top