Dit zijn de best bekeken titels op Netflix

Netflix vormt een welgekomen toevluchtsoord tijdens deze koude dagen. Hieronder een overzicht van de films en series die momenteel het meest in trek zijn.

 

Bridgerton

In de eerste vier weken werd Bridgerton in meer dan 63 miljoen huishoudens bekeken. Dat zorgt ervoor dat de reeks bij de vijf meest populaire ‘Netflix Original’-series van Netflix behoort. 

De reeks gaat over de hoogste regionen van de Londense bourgeoisie. Een wereld waarin tot nu toe vooral blanken optraden. Daar brengt de familie Bridgerton verandering in, want gekleurde acteurs krijgen nu een plaats in een tot nu toe voor hen ontoegankelijk genre. Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De reeks is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

The Midnight Sky’

De film met George Clooney kon nog veel meer kijkers bekoren. Hij is goed op weg om door 72 miljoen accounts te worden bekeken, en dat in de eerste twee weken na de lancering. 

In een post-apocalyptische wereld is wetenschapper Augustine moederziel alleen achtergebleven in een observatorium in Antarctica. Hij ontdekt dat een team van astronauten terug wil keren naar de aarde maar probeert hen te waarschuwen dat ze dat beter niet zouden doen. Augustine kampt bovendien met een alsmaar slechtere gezondheidstoestand maar probeert toch een plan te bedenken om de astronauten te waarschuwen.

We Can Be Heroes

De familiefilm van Robert Rodriquez wordt ook door veel huishoudens gestreamd. In de afgelopen kerstperiode keken maar liefst 44 miljoen accounts naar de film. 

Nadat hun ouders zijn ontvoerd door buitenaardse wezens, zullen deze keer de kinderen van de superhelden alles op alles moeten zetten om ze terug te vinden en de wereld te redden van de ondergang. Deze jonge helden zullen moeten leren samenwerken in de strijd tegen het kwade.

Films

Bekijk alles
Top