Valorant: leaks over de nieuwe agent?

Nieuws |

De afgelopen dagen zouden de verschillende skills van de nieuwe agent, die de teams van Riot hebben bedacht, uitgelekt zijn op Twitter.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Leaks zijn een echte nachtmerrie geworden voor de ontwikkelingsteams van de verschillende uitgevers van videogames. En de laatste slachtoffers van dit fenomeen zijn de Valorant-teams. Terwijl de volgende update van Valorant gepland staat voor 12 januari, zou er wat informatie over de volgende agent op de FPS gelekt zijn op Twitter.

Het nieuwste lid binnen de Valorant-familie zou de zachte naam Yoru dragen. Zijn skills zijn een mix van offensieve en defensieve spreuken, met enkele elementen die bijzonder storend kunnen zijn voor de tegenstand.

Volgens de video met de gameplay die gepost werd op YouTube en vervolgens ook op Twitter verscheen, is zijn eerste skill het maken van voetstapgeluiden die de speler in een richting kan sturen. Dat is heel handig om een onevenwicht op de map te creëren of om het veroveren van een doelwit te faken. Zijn X-skill is een granaat die vijanden kan verblinden, of je bondgenoten als je de mechanics nog niet onder de knie hebt (Phoenix-spelers, we hebben het over jullie). De skill lijkt ook grotendeels geïnspireerd te zijn op die van de Britse duelist. Kleine nuance echter, de flashbang kan blijven plakken of stuiteren op muren, een beetje zoals de orb van onze geliefde Sage.

De derde skill geeft Yoru iets meer mobiliteit tegenover agents als Raze en Jett. Yoru gooit een orb in een rechte lijn. Die kan hij op elk moment stoppen en bij de reactivatie van de skill zal Yoru naar zijn orb teleporteren. Volgens de tests online kan de orb portals passeren, waardoor er baits ontstaan die ravage moeten aanrichten. Yoru’s ultimate maakt van hem een spook. Hij verdwijnt van het scherm en zijn verplaatsingssnelheid neemt toe. Maar geen zorgen, de skill laat voetafdrukken achter waardoor je hem kan spotten.

Zoals jij misschien nu ook aan het doen bent, zitten sommige spelers te watertanden bij het zien van de skills van de nieuwe agent. Nu moeten we alleen nog maar wachten op de release om erachter te komen welke mogelijkheden Yoru biedt aan spelers in solo queue en in het competitieve circuit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top