Een kijk in het leven van een 11-jarig topmodel ‘Summer’

Films |

'Summer De Snoo: Picture Perfect' is een documentaire over een Nederlandstalige topmodel. Ze is pas 11 jaar oud, maar ze wordt nu al vergeleken met het Friese supermodel Doutzen Kroes. Wat zijn haar drijfveren, hoe gaat ze om met alle kritiek en wat is de rol van haar ouders? In de nieuwe documentaire die woensdag 6 januari op Vijf wordt uitgezonden, kom je het allemaal te weten. 

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nog jonge Summer de Snoo is hard op weg de wereld te veroveren. Modehuizen in Milaan en Amerika staan voor het jonge topmodel in de rij. Vaker dan ooit worden contracten voor samenwerkingen en fotoshoots voor Summer onderhandeld. 

De Antwerpse documentairemaakster en regisseur Cheeru Mampaey volgde Summer en haar familie. In drie delen geeft ze een persoonlijke kijk in het leven van het gezin. De realityserie laat zien wie Summer is, wat ze graag doet en wat ze allemaal leuk vindt. Zo gaat de reeks niet alleen over haar modellenwerk, maar ook over naar school of tijd doorbrengen met haar familie op de camping. 

'Summer: Picture Perfect' is woensdag 6 januari om 20u35 op VIJF te bekijken.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top