Zo vierde bekend Vlaanderen nieuwjaar

Films | Gelukkig nieuwjaar! 2021 is officieel begonnen en de overgang van 2020 naar 2021 was dit jaar bijzonder speciaal en best vreemd met alle coronamaatregelen. Proximus Pickx ging eens kijken hoe bekend Vlaanderen de overgang naar het nieuwe jaar vierde.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hanne Verbruggen (K3

Hanne van K3 had nog de meest verrassende boodschap van allemaal. Zij deelde immers mee dat ze stiekem is getrouwd. "2020 was een emotionele rollercoaster. Ik heb emoties leren kennen die ik nooit eerder had gevoeld, ben meter geworden van lieve Louise, we draaiden een film, ons album werd een succes,... En dan was er nog 1 ding. Het allermooiste moment van 2020. Eentje waar mijn hart nog elke dag een sprongetje door maakt...", maakte ze verrassend genoeg bekend.

Familie Verhulst

Ten huize Verhulst waren het geen leuke dagen. Daar moesten ze afscheid nemen van Jos Verhulst, de vader van Gert Verhulst. Hij overleed op 90-jarige leeftijd, maar de familie bracht via Instagram een mooi eerbetoon aan hem. "Zoals jij ons geleerd hebt, elke dag moet een feest zijn! Wij gaan 2021 in met jou in ons hart", luidde de boodschap.

Ella Leyers

Elle Leyers maakte in 2020 heel veel indruk in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De actrice maakt er altijd het beste van en dat deed ze ook bij de viering. Een klein dansje kon niet ontbreken, met een vette knipoog erbij. "Happy New Year! Hoe leuk deze intieme oudejaarsavond ook was, volgend jaar hoop ik hem door te brengen met allemaal onbekende zwetende mensen in een of andere louche keet", deelde ze mee via Instagram.

Kobe Ilsen

Kobe Ilsen had een dubbel feest. Hij was op 31 december jarig en mocht dus al vroeg op de dag beginnen te feesten met zijn verloofde Sara Vermassen. Om 00u kon de presentator dan weer de overgang naar het nieuwe jaar vieren. "Dikke, dikke merci voor de verjaardagswensen. Doet deugd!! En nu sluiten we dit gek jaar af. Santé!! We zien jullie aan de overkant. Omring je met liefde en warmte vanavond. Het allerbeste gewenst en op naar een jaar vol knuffels, kussen en hete feestjes. Love!", liet hij weten via Instagram.

Kevin De Bruyne

Voor Kevin De Bruyne was 2020 op persoonlijk vlak een goed jaar, want hij en zijn vrouw Michele kregen een kindje. De Rode Duivel kon zeker niet te diep in het glas kijken, want overmorgen wacht met Manchester City de topmatch tegen Chelsea al. Hij vierde samen met zijn gezin. "Op een nieuw jaar", luidde het bij Michele.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top