Bekijk de spannende midseizoensfinale van ‘Familie’ in preview dankzij Pickx

Films | Het is razend spannend in ‘Familie’ en trouwe volgers kijken dan ook reikhalzend uit naar de ontknoping van enkele lopende verhaallijnen in de midseizoensfinale. Die wordt op 8 januari uitgezonden op VTM, maar als nieuwjaarscadeautje kan je ze al vanaf 1 januari in preview bekijken via Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit seizoen van de populaire soapserie loopt als een trein. Vooral de saga tussen Hanne (Margot Hallemans) en Tony (Jeroen Van Dyck) stevent af op een grote klapper. Hanne leerde dat Tony haar probeerde te vergiftigen, maar die liet zich niet zonder slag of stoot uit de picture verwijderen. Intussen is hij geboeid afgevoerd, maar zien we Hanne nog levend terug? En wat moeten de anderen ondernemen om de psychopaat voorgoed te neutraliseren?
 
Al even spannend gaat het eraan toe bij Jonas (David Cantens) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof). Kijkers leerden dat zij in het geheim een relatie hadden. Niemand wist daarvan, tot Brigitte (Janine Bisschops) het nieuws op haar eigen manier de wereld in stuurt. Dat zorgt gegarandeerd voor spanningen. En dan zit er ook nog de verhuis van Bahar (Idalie Samad) aan te komen, net nu Guido (Vincent Banic) zijn echte gevoelens voor haar durfde uiten.
 
In de midseizoensfinale zullen naar goede gewoonte enkele verhaallijnen hun climax kennen en wordt met een stevige cliffhanger de toon gezet voor de rest van het seizoen. Fans die niet kunnen wachten tot 8 januari op de spannende ontknoping, kunnen vanaf 1 januari terecht bij Proximus Pickx. Via de catalogus van VTM op de decoder kan de aflevering in première bekeken worden.
 
Bekijk de tussentijdse ontknoping vanaf 1 januari in preview, of kijk naar de extra lange midseizoensfinale van ‘Familie’ op 8 januari om 20u op VTM.
Om de aflevering te vinden in je digibox, volg je de links Shop>Series>Series per zender>vtm.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top