Deze series komen naar Proximus in 2021

Series | Het jaar loopt op zijn laatste benen, dus het is hoog tijd om vooruit te blikken naar het volgende. Het aanbod Movies & Series van Proximus Pickx geeft je alvast iets om naar uit te kijken. Hieronder vind je een voorsmaakje van wat daar in 2021 te zien zal zijn.

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Handmaid’s Tale, seizoen 4

Het derde seizoen van deze dystopische serie, die losjes gebaseerd is op de gelijknamige roman van Margaret Atwood, wist alle beloftes waar te maken en eindigde met een cliffhanger om “u” tegen te zeggen. De rebellie tegen de dictatuur van Gilead, waarin vruchtbare vrouwen gedwongen worden om een mannelijke bevelhebber en zijn gezin te dienen, is nog lang niet afgelopen. De strijd van June Osborn (Elisabeth Moss) gaat verder in het vierde seizoen dat, volgens showrunner Bruce Miller, meer dan ooit de klimaatverandering voorop stelt.

Partisan

Deze Zweedse misdaadthriller met een mysterieuze sfeer is het jongste project van de Libanees-Zweedse acteur Fares Fares (‘Chernobyl’, ‘Westworld’), waarin hij zowel de hoofdrol als een rol achter de schermen op zich neemt. Hij portretteert Johnny, een man die in de idyllische en welvarende organische boerengemeenschap Jordnära werkt als vrachtwagenbestuurder. Maar dan komt steeds meer aan het licht over wat er zich echt afspeelt in de gemeenschap. Met zwarte humor, romantiek en spanning is deze winnaar van de prijs voor de beste serie op het festival Canneseries zeker een aanrader.

Ramy

Acteur en komiek Ramy Yousseff nam een Golden Globe mee naar huis voor zijn serie ‘Ramy’, die hij mee uit de grond stampte. Die volgt het dagelijkse leven van Ramy, een jonge Amerikaanse moslim die in New Jersey woont en verscheurd wordt tussen zijn eigen tradities en de levensstijl in zijn nieuwe land. De reeks, die ook de wereldster Mahershala Ali voorschotelt, wordt onder andere gelauwerd omdat die Amerikaanse moslims toont zonder de stereotypering die al te vaak in de Westerse pop-cultuur te vinden is.

A Discovery of Witches

Nood aan wat fantasie? De twee seizoenen van deze Britse serie zullen je honger wellicht kunnen stillen. Diana Bishop is geschiedkundige aan de universiteit van Oxford en afstammeling van een lange lijn heksen. Wanneer ze per toeval een magisch boek tegenkomt, kan ze haar afkomst en haar krachten niet langer ontkennen. Ze ontdekt een wereld waar ze niet over durfde dromen en valt voor Matthew Clairmont, een charmante vampier met meer dan 1.500 lentes op de teller. In het tweede seizoen komt het duo vast te zitten in de 16de eeuw, waar hen nieuwe gevaren te wachten staan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top