Zo vierde bekend Vlaanderen kerst

Films | Kerst 2020 is achter de rug, tijd voor een terugblik. Ook de bekende gezichten zaten gisteren aan de kerstdis. Deze mooie plaatjes verzamelden we op sociale media.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gert Verhulst

Gert Verhulst vierde kerst samen met dochter Marie, en moest dan ook deze selfie ondergaan.

An Lemmens

De VTM-presentatrice ging een eindje wandelen op kerstdag, samen met de honden, en spotte een regenboog: "Onderweg kregen we een prachtige regenboog te zien, alsof 2020 nog wou zeggen : 'Hou vol, heb hoop, alles komt goed!'", schreef Lemmens op Instagram.

Julie Vermeire

Julie Vermeire zette enkele danspasjes aan de kerstboom, en toonde daarbij voor het eerst haar nieuw lief. “Het beste aan 2020”, schreef ze op Instagram.

Kat Kerkhofs

Het lief van Dries Mertens vierde kerst in het gezelschap van de Rode Duivel, die voor de gelegenheid uitgedost was in een kabouterpyjama, en de hond des huizes. Let ook op de gigantische kerstboom ten huize Mertens/Kerkhofs.

Kevin De Bruyne

Een mooi familiekiekje bij de kerstboom: onze beste Rode Duivel tezamen met vrouw Michèle Lacroix, zoontjes Mason Milian en Rome en dochtertje Suri.

Jeroom

Jeroom, Élodie Ouédraogo en zoontje Remus vierden kerst in de kleine gezinsbubbel. Of alles netjes volgens de coronamaatregelen verliep, valt echter te betwijfelen...

Bart De Wever

De burgemeester van Antwerpen vierde een veilige kerst in zijn brede gezinsbubbel.

Bart Peeters

Bart Peeters vierde kerst met echtgenote Anneke Bellens, dochters Nona en Winnie en zoon Pablo. "Wij doen al wel eens graag van matchy-matchy met onze kerstbubbel!", schreef de zanger/presentator op Instagram.

Sean Dhondt

Sean Dhondt nodigde een eenzaam stukje fruit uit op kerst.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top