Dit zijn de meest gekende uitgestelde releases van 2021

Films |

De coronacrisis zaaide bij heel wat evenementen roet in het eten. Ook de filmwereld deelde mee in de klappen. De release van wat grote bioscoopfilms moest noodgedwongen uitgesteld worden, veelal omdat de productie onderbroken werd door de maatregelen inzake het coronavirus. Proximus Pickx maakte een lijst met de meest gekende films die we niet dit jaar, maar hopelijk wel volgend jaar in de zalen zullen kunnen bekijken. 

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dune

De verwachtingen over ‘Dune’ zijn hooggespannen. De trailer zag er veelbelovend uit en de op de lijst van de cast prijken enkele topnamen met onder anderen Timothée Chalamet, Oscar Isaac en Josh Broslin. Dune vertelt het verhaal van de planneet Arakkis, ook ‘Duin’ genoemd. Op die planeet groeit een zeldzame stof die ervoor zorgt dat mensen langer kunnen blijven leven en zich goed in de ruimte kunnen verplaatsen. Maar o wee als men achterhaalt dat de stof ook voor slechte bedoelingen gebruikt kan worden… De release van ‘Dune’ stond op 18 december 2020 op de agenda, maar kijklustigen moeten nu geduld hebben tot 1 oktober 2021. 

 

The Batman

The Dark Knight is misschien wel een van de meest gekende superhelden. Net als in de oorspronkelijke films neemt hij het opnieuw op tegen excentrieke vijanden. Vroeger vertolkte Ben Affleck de rol van de superheld, nu is het de buurt aan Robert Pattinson die ook meespeelde in de succesvolle film ‘Tenet’ en in ‘All The Money in the World'. Ook deze film gaat naar alle verwachting in première op 1 oktober 2021. 

 

A Quiet Place II

Liefhebbers van een horrorfilm zitten waarschijnlijk te wachten op de lancering van het tweede deel van ‘A Quiet Place’. De film gaat over een familie die leeft, of toch probeert te leven, zonder geluid te maken. Op die manier hebben de gezinsleden een extreem goed en ontwikkeld gehoor. Aanvankelijk stond de lancering gepland in september van 2020, maar de première werd uitgesteld tot 23 april 2021. 

 

No Time To Die

Na ‘Spectre’ is het voor de liefhebbers van James Bond al even wachten op een vervolgfilm. Daniel Craig kruipt nog één keer in de huid van de koelbloedige Britse geheime agent in ‘No Time To Die’, waarin Bond afrekent met vijanden uit het verleden, alsook met nieuwe vijanden. De film werd al meermaals uitgesteld, maar momenteel staat de lancering op 2 april 2021 in de agenda van vele Bondliefhebbers met stip genoteerd. 

 

F9

Ook in de reeks ‘Fast&Furious’-films wacht het grote publiek al even op een vervolg. Op 22 mei 2020 zou de film in première gaan, hoewel die datum al werd verschoven naar 2 april 2021. Toch wordt het voor de kijker nog even langer wachten, want de franchise achter ‘Fast&Furious’ heeft beslist de film nog wat uit te stellen om grote concurrentie met ‘No Time To Die’ te voorkomen. Liefhebbers van de avonturen van Vin Diesel en companen moeten vooralsnog wachten tot 27 mei 2021 om de nieuwe film te bekijken in de bioscopen. 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top