Series waarin de kalkoen een prominente rol speelt

Series | De kalkoen is zonder twijfel een van de must-haves van de feestdagen! Het is dus niet verwonderlijk dat het in sommige series bijna een volwaardig personage wordt. Proximus Pickx ging voor jou op zoek naar de grappigste afleveringen met de kalkoen in de hoofdrol.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Merry Christmas, Mr. Bean

Bij komiek Mr. Bean kon een grappige scène met een kalkoen niet ontbreken. Voor Kerstmis beslist hij enthousiast om een grote kalkoen te bereiden, net zoals de traditie het voorschrijft. Hij is zo uitvoerig bezig met de vulling dat hij zijn horloge kwijtraakt in het dier. Om het te vinden graaft hij dieper en dieper, maar zonder resultaat. Dus besluit Mr. Bean dan maar om zijn hoofd volledig in de kalkoen te steken. Al snel zit hij vast en moet hij noodgedwongen de deur voor Irma openen met het dode dier op zijn hoofd. Na veel getrek en gesleur lukt het haar om met veel kracht de kalkoen van zijn hoofd te rukken, die prompt uit het raam vliegt. Het zal een kerstdiner zonder kalkoen moeten zijn.

Friends: The One with All the Thanksgivings

Geen kerst bij ‘Friends’, maar Thanksgiving. De zes New Yorkse vrienden besluiten hun slechtste Thanksgiving-herinneringen te delen om Chandler, die de feestdag altijd al heeft gehaat, gerust te stellen. Monica vertelt hoe ze, toen ze jonger waren, had gehoord hoe Chandler haar dik had genoemd. Ze wilde wraak nemen, maar hakte tijdens haar plan per ongeluk een van zijn tenen af. Chandler rent de kamer uit en Monica probeert het goed te maken door de kalkoen op haar hoofd te zetten. Het werkt, want Chandler vertelt haar voor de eerste keer dat hij van haar houdt. Joey daarentegen, rent gillend weg. Een klassieker voor alle fans van de serie, dus heeft Courteney Cox het onlangs nog eens opnieuw gedaan op het internet.  

How I Met Your Mother: Blitzgiving

Ted besluit een onwaarschijnlijk recept te proberen: vul een kalkoen met... een andere, kleinere kalkoen. Hij verlaat het feest met zijn vrienden vroeg om de vulling voor te bereiden. Helaas voor hem zal die afwezigheid een vreemde vloek op hem leggen: de 'blitz' vloek! De 'blitz' wordt de persoon die de gekke avonturen altijd mist, omdat ze juist gebeuren als hij er niet is. De meest onwaarschijnlijke dingen gebeuren en de groep raakt zelfs bevriend met Zoé, de ergste vijand van Ted. En als de groep dan eindelijk kan eten van de ‘TurTurkeyKey’, wordt het duidelijk dat Ted gewoon had kunnen blijven. Het vreemde gerecht was het absoluut niet waard om de ‘blitz’ op te lopen!

The Simpsons: Thanksgiving of Horror

Elk seizoen van The Simpsons heeft zijn traditionele Halloween-special en deze aflevering verkent Thanksgiving. In dit bloedstollende horrorverhaal zijn de Simpsons, samen met andere Springfielders, afgebeeld als kalkoenen die vreedzaam in het bos leven. Plotseling lijken de pelgrims het Thanksgiving-feest te plunderen. De in kalkoenen getransformeerde personages moeten de dood vermijden die de feestdag noodzakelijkerwijs uitlokt. Gelukkig slagen Homer en zijn familie erin te ontsnappen voor ze op de feesttafelen terechtkomen.  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top