RWDM én Seraing nemen afscheid van voormalige 1B-smaakmakers

Sport | Nu de wintertransfermarkt voor de deur staat gaan heel wat clubs weer op zoek naar versterkingen. Anderen proberen de kern dan weer wat uit te dunnen door jongens te laten gaan die niet veel klaar konden maken in de eerste helft van het seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij RWDM en RFC Seraing kozen ze voor optie twee. Beide teams maakten dinsdagavond bekend dat ze een speler laten vertrekken en in beide gevallen gaat het toch wel om een 'naam' uit 1B.

RWDM maakte een einde aan de samenwerking met Stelvio Cruz. De bonkige middenvelder was vorig seizoen één van de sterkhouders bij Excelsior Virton, maar kon bij RWDM nooit de verwachtingen inlossen. Cruz begon nog aan de match in de openingswedstrijd tegen Club NXT, maar kwam nadien enkel nog maar negen minuten in actie tegen Lommel SK.

Bij Seraing heeft voormalig 1B-topschutter Florent Stevance dan weer zijn kastje leeggemaakt. De Fransman stond sinds januari 2019 onder contract bij de Luikenaars. Vorig seizoen was hij nog een belangrijke pion in de hoogste amateurliga, maar sinds dit seizoen kwam hij niet meer aan de bak.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top