Deze tv-programma's mag je in 2021 op het scherm verwachten

Films | Het jaar zit er bijna op en het nieuwe staat voor de deur. In 2021 mogen de kijkers zich aan enkele nieuwe tv-programma’s verwachten. Er zijn een aantal nieuwe formats, maar ook een paar ‘oude bekenden’ keren weer terug op het scherm. Proximus Pickx selecteerde de volgende programma's die op je liggen te wachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Big Brother

In 2021 vieren we de grote terugkeer van 'Big Brother'. Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper trappen op 4 januari op VIER het nieuwe seizoen af. Een aantal Belgen en Nederlanders neemt 100 dagen hun intrek in het nieuwe 'Big Brother'-huis. Er volgt dagelijks een verslag en elke donderdag moet er een inwoner het huis verlaten tijdens een grote liveshow. Twintig jaar geleden werd 'Big Brother' voor de eerste keer uitgezonden en was het een enorm succes. Steven Spillebeen was toen de winnaar.

De Mol

De liefhebbers van 'De Mol' zullen ook zeer tevreden zijn, want er komt dan toch een nieuw seizoen in het voorjaar van 2021. Daar waren lange tijd wat twijfels over vanwege de coronapandemie, maar er komt dan toch een serie. 'De Mol' zal in Duitsland plaatsvinden. "Duitsland stond al geruime tijd op onze radar voor De Mol. Omdat het een prachtig land is dat ons veel inspiratie bood, maar ook omdat het een verrassende bestemming is”, liet presentator Gilles De Coster weten.

Nieuwe programma’s voor Mathias Coppens en Dina Tersago

In 2021 gaat Mathias Coppens een andere richting uit. Hij gaat op VTM een quiz presenteren, waar tal van BV's zullen aan deelnemen. Er is nog niet meer bekend over het format, maar Coppens kijkt er enorm naar uit. “Dit is voor mij een serieuze stap in het onbekende. Het is de eerste keer dat ik als presentator een quiz ga hosten. Maar ik ben grote fan van sterke concepten. Toen ik te horen kreeg hoe het programma in elkaar zit, voelde ik me meteen aangesproken om hieraan mee te werken. Het is eens iets anders, en ik heb er ontzettend veel zin in”, zei Coppens aan Het Laatste Nieuws.

Ook voor Dino Tersago is er een nieuwe uitdaging. Zij mag het verbouwprogramma 'Huis gemaakt', dat in het voorjaar op tv zal komen, voor haar rekening nemen. Tersago gaat jonge koppels mee begeleiden in de verbouwingswerken en de deelnemers kunnen een eigen huis winnen.

Reizen Waes: Vlaanderen

'Reizen Waes' is al jaren een vaste waarde, maar het bijzonder populaire VRT-programma moest het helemaal anders aanpakken dan bij de voorgaande edities. Waes kon door de uitbraak van het coronavirus niet reizen, de trip naar Japan die eerder dit jaar op televisie kwam werd nog net voor de uitbraak afgerond.

Daarom koos de presentator voor een ‘Reizen Waes: Vlaanderen’. Hij kreeg duizenden tips over speciale plaatsen in Vlaanderen. Vanaf 3 januari kan je op Eén kijken waar Waes is geweest.

Red Light

In 2021 kan je op VTM de nieuwe serie 'Red Light' bekijken. De dramareeks kreeg in oktober nog twee awards in Cannes. De serie ontving de Special Performance Prize voor het acteerwerk van hoofdrolspelers Carice van Houten, Halina Reijn, Maaike Neuville en Geert Van Rampelberg en de gehele cast kreeg voor hun prestatie de Student Prize.

In 'Red Light' spelen Carice van Houten ('Game of Thrones'), Halina Reijn ('Instinct') en Maaike Neuville ('De Twaalf') drie vrouwen met heel verschillende achtergronden wiens levens vervlochten geraken. Sylvia, een prostituee, werkt in een bordeel met haar vriend/pooier, Esther is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top