De terugkeer van de legende Ex6TenZ op Valorant

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is alweer een tijdje geleden dat je van onze landgenoot Ex6TenZ had gehoord. Dat is logisch aangezien Kévin “Ex6TenZ” Droolans sinds de bèta van Valorant alleen nog maar deel uitmaakte van kleine Franstalige projecten op Valorant. Maar het is nu officieel, hij zou zijn grote comeback bij Ninjas in Pyjamas (NiP) maken!

Nadat hij enkele maanden aan het hoofd stond van l’Institut, werd Kévin Droolans benaderd door de organisatie Ninjas in Pyjamas. Het Zweedse team had enkele weken gelegen al aangekondigd dat het enkele wijzigingen in zijn Valorant-team wilde doorvoeren. Met de mogelijke aanwerving van Ex6TenZ blijft de organisatie haar team hervormen na de aankondiging van het vertrek van Niels “luckeRR” Jasiek en Saif “Sayf” Jibraeel.

De voormalige CS-legende is nu 30 jaar oud. Maar iedereen herinnert zich zijn prestaties als in-game leader bij de grootste Franstalige teams zoals VeryGames, Titan, Team LDLC, maar ook bij teams van wereldklasse zoals G2 Esports.

Sindsdien heeft zijn carrière op Valorant niet echt een hoge vlucht kunnen nemen. Na zijn knutselwerken op de bèta, brak Ex6TenZ toch door en creëerde hij verschillende projecten zoals StartedFromCS. Helaas had het team moeite om te presteren. Ze struikelden meerdere malen tegen sterkere teams. Daarom besloot het team om begin september 2020 uit elkaar te gaan. De serieuze zaken begonnen voor Ex6 toen hij samen met enkele van zijn voormalige CS-collega’s L’Institut integreerde. Het team slaagde erin om de First-Strike Play-Ins te bereiken, maar faalde in de laatste fase van de play-offs met een nederlaag tegen Prodigy.

De vraag is dus wat zijn komende resultaten zullen zijn met een organisatie die hij heel goed kent. Tijdens zijn CSGO-carrière was de rivaliteit tussen NiP en Ex6Tenz inderdaad enorm groot. Nu die rivaliteit in de ijskast is gestoken, staat de Belg misschien op het punt om het Zweedse shirt aan te trekken.

Het volledige team:

???? Emir “rhyme” Muminovic
???? Charles “CREA” Beauvois
???? Egor “chiwawa” Stepanyuk
???? Yaroslav “Jady” Nikolaev
???? Kévin “Ex6TenZ” Droolans

Copyright afbeelding: HLTV

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top