OH Leuven en Lierse Kempenzonen doen opnieuw (huur)zaken

Sport | Lierse Kempenzonen lijkt een quasi onoverbrugbare achterstand te hebben opgelopen in het algemene klassement. Maar dat wil niet zeggen dat de Pallieters zich niet strijdvaardig willen opstellen in 2021. Na Tibeau Swinnen stelde Lierse Kempenzonen maandagavond een tweede nieuwkomer voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Kempenaars maakten de huurdeal van Brent Laes officieel bekend. Laes is een 20-jarige linksachter die tot het einde van het seizoen overkomt van OH Leuven en op het Lisp de concurrentie moet aangaan met Timo Cauwenberg.

De voormalige jeugdinternational groeide door van de Leuvense jeugdreeksen naar het eerste elftal, maar kon daar nooit doorbreken. Laes speelde debuteerde vorig jaar in de Croky Cup (tegen Wetteren) en mocht dan op de slotspeeldag ook nog eens 90 meespelen tegen Excelsior Virton (4-1 verlies). Dit seizoen kwam de linkerflankverdediger nog niet in actie.

“Lierse toont al enige tijd interesse in mij, en de laatste dagen is mijn transfer in een stroomversnelling gekomen", vertelt Laes op de officiële website van Lierse Kempenzonen. "Ik ben trots met deze overgang, Lierse is in mijn ogen een grote en mooie club. In 1B is elke wedstrijd een finale. Ik kijk er naar uit om die strijd mee aan te gaan.”

Tweede OHL'er

In het begin van het seizoen klopte Lierse Kempenzonen ook al bij OHL aan voor een huurdeal. Toen werd Jo Gillis met succes losgeweekt aan Den Dreef. De middenvelder ontpopte zich de voorbije maanden tot één van de sterkhouders van de Pallieters.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top