Riot Games kondigt MMO aan

Door Proximus

Deel dit nieuws

Riot Games werkt momenteel aan een MMO in het universum van League of Legends. Dat kondigde GhostCrawler, een medewerker van Riot Games, gisteren aan op Twitter.

Het nieuws komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Twee jaar geleden stuurde Marc Merrill, medeoprichter van Riot Games, al een vreemd bericht de wereld in. Ook toen gebeurde dat trouwens via Twitter.

Het berichtje van de CEO deed heel wat fans kwijlen, maar Tryndamere, zijn naam op Twitter, maakte een einde aan dat enthousiasme door de ontwikkeling van een game nadien te ontkennen. De teleurstelling van de fans lijkt er toch voor gezorgd te hebben dat de ontwikkelaars zich in dit nieuwe avontuur hebben gestort. Twee jaar later mogen de champagneflessen knallen, want de game is wel degelijk in ontwikkeling!

Head of Creative Development bij Riot Games Greg ‘GhostCrawler’ Street ‘lekte’ de informatie nu dus op Twitter. Greg werkte eerder als lead game designer voor World of Warcraft, meer dan waarschijnlijk de grootste MMO ooit, en gebruikt die expertise nu om een LoL-universum te bouwen. Hij voegde er ook nog aan toe dat ze nieuwe mensen zullen rekruteren om deze game te maken. Een game waar veel fans en Rioters (medewerkers van Riot Games, nvdr) om hebben gesmeekt.

Toen een fan even later vroeg om het dan om een MMO ging, bevestigde Greg het nieuws. Een antwoord dat meteen massaal geliket werd.

We weten momenteel nog niet veel over de game, maar we verwachten wel veel van de game gebaseerd op zo een groot en rijk universum. Riot liet ons al genieten van hun universum in korte films en stripverhalen. En die kunnen we alleen maar aanraden!

Copyright visual: Riot Games

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top