Kerstspecial F.C. De Kampioenen: een eerbetoon aan Johny Voners

Kids | In 2020 moesten we afscheid nemen van Johny Voners, die op 74-jarige leeftijd overleed. Hij was een gevierd acteur, die bij het grote publiek vooral bekend was omwille van zijn rol als Xavier Waterslaeghers in 'F.C. De Kampioenen'. Eén zendt op 25 december om 20u25 een kerstspecial uit van 'F.C. De Kampioenen', wat een eerbetoon is aan Voners.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De fans van de succesvolle reeks kijken nu al uit naar Kerstdag, want dan komt deze speciale aflevering – die een uur zal duren – op Eén. De Kampioenen komen samen in hun favoriete café en vieren kerst met een klassiek kerstdiner met de daarbijhorende kerstcadeau’s en halen heel wat herinneringen op.

Velen vragen zich echter af hoe het verder moet nu Xavier er niet meer is. Hoe zal Carmen de feestdagen doorkomen zonder haar chouke? Maken DDT en Fernand voor een keer geen ruzie? Wat zal Boma met de voetbalploeg doen?

Vier langspeelfilms

'F.C. De Kampioenen' zag in 1990 het levenslicht en is 30 jaar later nog altijd bijzonder populair. De serie stopte in 2011 en was dus goed voor maar liefst 21 seizoenen en 273 afleveringen. Toch was dat het niet einde van het verhaal. 'F.C. De Kampioenen' ging naar het grote scherm en werd een enorm succes in de cinemazalen.

In 2013 kwam de eerste langspeelfilm uit, 'Kampioen zijn blijft plezant'. Met 'F.C. De Kampioenen: Jubilee General' (2015), 'F.C. De Kampioenen 3: Forever' (2017) en 'F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!' (2019) kwamen er in totaal vier films uit en die waren een enorm succes.

'F.C. De Kampioenen kerstspecial': op vrijdag 25 december om 20u25 uur op Eén.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top