Het beste van animatiestudio DreamWorks beschikbaar in de VOD catalogus

Kids | Als een van de grootste animatiestudio’s ter wereld heeft DreamWorks een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. In de VOD catalogus van Proximus kan je nu genieten van de beste animatiefilms die de studio te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Antz

Dit is de film waarmee de studio in 1998 haar allereerste worp deed in de cinema, en de derde langspeler ooit die helemaal in computeranimatie gemaakt is. De film mag dan al enkele jaren oud zijn, hij blijft tijdloos. In de film valt een gewone mier voor de prinses van zijn kolonie. En wanneer een oorlog uitbreekt tussen hen en de termieten, ziet hij zijn kans om de koninklijke familie van een staatsgreep te redden.
 
De nieuwe animatiestudio wist heel wat talent te strikken om de stemmen in te spreken, waaronder Woody Allen, Jennifer Lopez, Sylvester Stallone, Sharon Stone en Christopher Walken. Enkele van de mieren kregen zelfs de gelaatstrekken mee van hun stemacteurs.
 
‘Antz’ is beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

How to Train Your Dragon

‘How to Train Your Dragon’ volgt de avonturen van de viking Hiccup en zijn trouwe compagnon, de zeldzame draak Toothless. In de eerste film moet Hiccup bewijzen dat hij meer is dan een klunzige jonge viking. Maar wanneer hij de opdracht krijgt om een draak te vangen en te doden, kiest hij er liever voor om de draken en de mensen weer vredig te laten samenleven. De tweede film in de saga vindt vijf jaar later plaats. Daarin moet Hiccup de rol van leider overnemen van zijn vader, wanneer zijn moeder ineens uit het niets opduikt.
 
De derde film was al sinds 2010 in productie, maar kwam pas vorig jaar in de zalen, drie jaar na de voorziene releasedatum. De film was het wachten waard, want de derde prent in de saga werd goed onthaald en werd ook in de box office een hit. In die film gaat Hiccup op zoek naar de verborgen wereld waar draken veilig zijn.
 
‘How to Train Your Dragon’ en de twee vervolgen zijn beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Kung Fu Panda

De onhandige panda Po wil niets liever dan een meester worden in kung fu, maar zijn capaciteiten stellen steeds teleur. Maar wanneer de geestelijke leider van de vallei waar hij woont op zoek gaat naar een nieuwe Drakenkrijger, kiest hij tegen alle verwachtingen in voor Po. Niemand, ook de panda niet, kan geloven dat hij de volgende grote krijger zal worden.
 
De film uit 2008 was een groot succes, en dus volgden in 2011 en 2016 meer avonturen van Po en de vijf furieuze vechters. Daarin moet Po zijn eigen demonen tot rust brengen om een bloeddorstige vechter te stoppen, en moet hij een nieuwe techniek leren van zijn soortgenoten.
 
‘Kung Fu Panda’, delen 1, 2 en 3 zijn beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Madagascar

Een leeuw, een zebra, een giraffe en een nijlpaard wonen al heel hun leven zorgeloos in de zoo van New York, wanneer ze na een mislukte ontsnappingspoging naar een natuurreservaat verscheept worden. Maar opnieuw loopt het mis, en de dieren raken van de boot af, en stranden op het eiland Madagaskar. Daar moeten ze samen met de wilde dieren zien te overleven, en voor Alex de leeuw is het vooral zaak om zijn jachtinstincten te onderdrukken.
 
In het tweede deel, ‘Escape 2 Africa’, doen de dieren een poging om terug naar New York te vliegen, maar crashen ze op het Afrikaanse vasteland, waar Alex zijn ouders terugziet. In deel drie, ‘Europe’s Most Wanted’, trekken ze met een rondreizend circus door Europa. Zeker een aanrader, if you like to move it, move it.
 
‘Madagascar’, ‘Escape 2 Africa’ en ‘Europe’s Most Wanted’ zijn beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus, net als de spin-off ‘Penguins of Madagascar’. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Shrek

De eerste ‘Shrek’-film uit 2001 is intussen een klassieker geworden. De groene oger Shrek wordt opgedragen om een prinses te redden, anders zou hij wel eens zijn geliefde moeras kunnen verliezen. Daar zochten de sprookjesfiguren van het land onderdak nadat Lord Farquaad hen uit de stad verbande. De film zit tjokvol humoristische verwijzingen naar sprookjes en andere animatiestudio’s.
 
De nog steeds immens populaire film kreeg drie sequels met de namen ‘Shrek 2’, ‘Shrek the Third’ en ‘Shrek Forever After’. Daarin zien we hoe Shrek en prinses Fiona samen blijven leven, kinderen krijgen en uiteindelijk groeien tot de rechtvaardige leiders van het koninkrijk.
 
‘Shrek’ en de drie sequels zijn beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus, net als de spin-off ‘Puss in Boots’. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

 
Ook beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus:
‘Bee Movie’
‘The Boss Baby’
‘Captain Underpants’
‘The Croods’
‘Flushed Away’
‘Home’
‘Megamind’
‘Monsters vs. Aliens’
‘Mr. Peabody & Sherman’
‘Over the Hedge’
‘Rise of the Guardians’
‘The Prince of Egypt’
‘Shark Tale’
‘Trolls’
‘Turbo’
‘Sinbad: Legend of the Seven Seas’
‘Spirit: Stallion of Cimarron’
‘Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit’

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top