De UEFA Champions League blijft komende drie jaar bij Proximus

Sport | Sommige relaties lopen na drie jaar op de klippen, andere blijven onvermoeibaar verdergaan. Na acht jaar samenwerking hebben Proximus Pickx en de Champions League besloten om ook de komende drie jaar met elkaar in zee te gaan. En dat is uitstekend nieuws voor alle voetbalfanaten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Acht jaar, zo lang is het geleden dat de Champions League en Proximus Pickx elkaars pad voor het eerst kruisten. Met mooie reizen vol memorabele momenten doorheen heel Europa, doorstonden de twee tortelduifjes samen de tijd met glans. Het werd een relatie vol vreugde en emoties tussen het enige Belgische netwerk dat wedstrijden in hun geheel mag uitzenden en de meest presitigeuze Europese competitie. De euforie kan nog even blijven duren, want fans van het betere champagnevoetbal en de beste Europese teams kunnen ook de komende drie jaar hun hart blijven ophalen bij Pickx.
 
In de UEFA Champions League kan alles
 
Met zijn verschillende sportzenders kan Proximus Pickx aan voetballiefhebbers meerdere volledige matchen op een zilveren plateau presenteren. Multi Live, gedragen door onze beste commentatoren en analisten, blijft uiteraard ook van de partij zodat je geen enkel doelpunt of sleutelmoment hoeft te missen. De platformen van Proximus brengen ze helemaal tot leven, denk maar aan het nieuwe interactieve scherm dat de deur opent naar een wereld van bijkomende mogelijkheden.
 
De Youth League en de Women’s Champions League treden de komende jaren steeds meer op de voorgrond. Of je nu tekent voor de optie All Sports of All Stars & Sports: Proximus Pickx wil elke liefhebber van de belangrijkste bijzaak ter wereld plezieren.
 
De kalender voor de achtste finales van de Champions League 2020-2021:
 
Dinsdag 16 februari 2021:
RB Leipzig – Liverpool (21u)
FC Barcelona – PSG (21u)

Woensdag 17 februari 2021:
FC Sevilla – Borussia Dortmund (21u)
Porto – Juventus (21u)
 
Dinsdag 23 februari 2021:
Atletico Madrid – Chelsea (21u)
Lazio – Bayern (21u)

Woensdag 24 februari 2021:
Atalanta – Real Madrid (21u)
Borussia Mönchengladbach – Manchester City (21u)
 
De terugwedstrijden vinden plaats van 8 tot 15 maart.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top