Vul je feestdagen sportief met basketbal uit binnen- en buitenland

Sport | Koning Voetbal mag dan misschien wel vaak heersen op het televisiescherm, ook over basketbal raken we niet uitgepraat bij Proximus Sports. Zo blijven we, ook tijdens de feestdagen, de Euromillions Basket League op de voet volgen. En als dat nog niet genoeg is, staat ook het nagelnieuwe NBA-seizoen voor de deur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de Belgische Euromillions Basket League wordt het best nog een druk eindejaar voor de jongens van Spirou Charleroi. Zij mogen deze laatste maand van het jaar afsluiten met twee duels, die beiden op Proximus Sports zullen te zien zijn. Eerst wacht op vrijdag 18 december een heuse kraker tegen Filou Oostende. Charleroi kan alvast moed putten uit het resultaat van Oostende tegen Bergen van afgelopen zondag. Bergen wist namelijk bij de regerende en negenvoudige kampioen te winnen.

De spelers van Charerloi eten best niet teveel op Kerst, want een dag later moeten de Karolo’s opnieuw aan de bak. Dan wacht een trip naar de hoofdstad van het land. Phoenix Brussels zal maar al te graag wraak willen nemen op de nederlaag die ze afgelopen november leden in en tegen Charleroi.

De kalender van de Euromillions Basket League:

Vrijdag 18 december:

  • Charleroi - Oostende om 20u30
Zaterdag 26 december:
  • Brussels - Charleroi om 20u30
Volg alles omtrent de Euromillions Basket League op Proximus Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Nieuw NBA-seizoen staat voor de deur

En als dat nog niet genoeg is, kan je ook vanaf 22 december weer genieten van het nodige NBA-geweld. Het nieuwe seizoen begint meteen met een verhitte derby tussen de Lakers en Clippers uit Los Angeles. Brooklyn Nets, die door velen als een belangrijke outsider wordt gezien voor de titel, opent zijn nieuwe seizoen tegen Golden State Warriors. Boston Celtics, vorig seizoen verliezend halvefinalist, start aan een nieuwe bladzijde tegen Milwaukee Bucks.

De kalender van de eerste speeldag van de NBA:

Woensdag 23 december:

Brooklyn Nets - Golden States Warriors om 1u
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers om 4u

Donderdag 24 december:
Philadelphia 76ers - Washington Wizards om 1u
Orlando Magic - Miami Heat om 1u
Cleveland Cavaliers - Charlotte Hornets om 1u
Indiana Pacers - New York Knicks om 1u
Boston Celtics - Milwaukee Bucks om 1u30
Toronto Raptors - New Orleans Pelicans om 1u30
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs om 2u
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder om 2u
Chicago Bulls - Atlanta Hawks om 2u
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons om 2u
Denver Nuggets - Sacramento Kings om 3u
Portland Blazers - Utah Jazz om 4u
Phoenix Suns - Dallas Mavericks om 4u30

Wie volgt Los Angeles Lakers op als kampioen in de NBA? Volg het nieuwe seizoen op Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top