Komend weekend staat de tiende speeldag in de Scooore Super League op het programma. Per speeldag wordt er telkens één wedstrijd live uitgezonden op Eleven Sports. Dit weekend kunnen we kijken naar FC Fémina White Star Woluwe, dat het thuis opneemt tegen Sporting Charleroi. Die laatste ploeg blijft op zoek naar de eerste zege van het seizoen.
Het is voorlopig nog geen topseizoen voor de dames van Charleroi. Vorig weekend werd nog maar het tweede punt van dit seizoen gepakt na een 0-0 gelijkspel tegen Racing Genk. Tegenstander zaterdag wordt dus Woluwe, dat zelf ook onderaan het klassement bengelt. Met zes punten staat Woluwe op plaats acht. Enkel Eendracht Aalst staat momenteel tussen rode lantaarn Charleroi en White Star Wolwe.

De eerste ontmoeting eerder dit seizoen, op speeldag twee, eindigde alvast op een 1-1 gelijkspel.

Topper tussen OHL en Standard

Speeldag tien wordt vrijdagavond op gang getrapt door Anderlecht, de fiere leider in de Scooore Super League. Paars-wit krijgt Zulte Waregem over de vloer. Ietsje later beginnen ook Genk en Club YLA eraan.

Naast het duel tussen Woluwe en Charleroi staat er zaterdag ook nog Eendracht Aalst tegen KAA Gent op het programma. Speeldag tien wordt tot slot afsloten met dé topper van het weekend. OH Leuven, toch wel de revelatie van het seizoen, krijgt Standard Fémina de Liège over de vloer. Dat betekent een duel tussen de huidige nummers drie en twee in het klassement.

Het programma voor speeldag tien in de Scooore Super League

Vrijdag 18 december
Anderlecht - Zulte Waregem (20u)
Genk - Brugge (20u30)

Zaterdag 19 december
Fémina White Star Woluwé - Charleroi (14u, te bekijken Eleven Pro League 2)
Aalst - Gent (14u30)

Zondag 20 december
OHL - Standard Femina (18.00 uur)

Volg alle acties in de Scooore Super League op Eleven Pro League, beschikbaar in het All sports-pakket van Proximus Pickx. Ook op onze website vind je hier alle nodige informatie.