Lierse K. start operatie redding: eerste wintertransfer is rond!

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen gaat 2020 sowieso uit op een degradatieplek en om daar in 2021 van af te geraken gaat de Kempense club de wintertransfermarkt op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Pallieters stelden maandagnamiddag een eerste aanwinst voor. Tibeau Swinnen tekende een contract tot het einde van het seizoen en moet met zijn ervaring het Lierse middenveld wat extra voetballend vermogen geven.

De 25-jarige centrummiddenvelder verzamelde die ervaring wel allemaal in Nederland; waar hij de voorbije seizoenen meer dan 180 wedstrijden speelde voor FC Eindhoven en Helmond Sport. Bij Helmond was Swinnen trouwens ook even aanvoerder.

Eerste keer in eigen land

Toch zat de geboren Diestenaar sinds deze zomer zonder club. Swinnen hoopt nu om bij Lierse Kempenzonen zijn carrière te herlanceren. "Dankzij Lierse kan ik mijn eerste minuten maken in het Belgische voetbal. Na 7 seizoenen in Nederland te spelen, ben ik blij dat ik me in eigen land op de voetbalkaart kan zetten", vertelt Swinnen op de officiële website van de club. "Lierse is een mooie club, en ik hoop met mijn voetballend vermogen en ervaring de ploeg iets te bij te brengen”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top