Twee nieuwe releases in Proximus VOD: ‘Tenet’ en ‘After We Collided’

In de VOD catalogus van Proximus kan je binnenkort genieten van het spektakelstuk van Christopher Nolan ‘Tenet’ en de romantische dramafilm ‘After We Collided’. Dus of je nu fan bent van breinbrekende actie of van jeugdige liefde: deze nieuwe films kunnen je zeker bekoren.

Tenet

Regisseur Christopher Nolan was naar verluidt al vijftien jaar aan het spelen met de ideeën in ‘Tenet’ toen hij in 2014 aan het scenario begon te schrijven. Nog eens vijf jaar later werd John David Washington (‘BlacKkKlansman’) gecast in de rol van de naamloze CIA-agent die door een mysterieuze overheidsorganisatie op missie gestuurd wordt. Een kleine twist: de organisatie toont hem hoe hij de tijd naar zijn hand kan zetten.
 
Christopher Nolan, het brein achter de kaskraker ‘Inception’, weet als geen ander hoe je een actiefilm maakt waar je weken na het kijken nog wakker van ligt. ‘Tenet’ is geen uitzondering, want je kan maar beter bij de les blijven bij deze film. Dankzij de spetterende actie, waarbij kogels niet alleen uit de wapens vliegen, maar ook erin, zou dat geen probleem mogen zijn.
 
Nolan wilde ‘Tenet’ in de zalen uitbrengen in juli 2020, maar die release moest meermaals uitgesteld worden. Uiteindelijk kwam er in enkele landen een beperkt aantal vertoningen in de cinema, waaronder bij ons. Nadat Nolan hardnekkig vasthield aan bioscoopreleases, komt de film nu toch uit op VOD. Intussen heeft de film, ondanks de moeilijke tijden, al een opbrengst van meer dan 361 miljoen opgehaald. Met glansrollen voor Washington, maar ook Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Martin Donovan en Kenneth Branagh kon het ook moeilijk anders.
 
‘Tenet’ is vanaf 21 december beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


After We Collided

In 2019 konden fans van jongvolwassen romantische fictie hun hart ophalen met ‘After’, de verfilming van het boek van de Amerikaanse auteur Anna Todd met dezelfde naam. Het boek werd wel eens de meer jeugdige versie van '50 Shades of Grey’ genoemd en de film werd, ondanks wat kritiek van de geschreven pers, een succes bij het doelpubliek. De film won een Teen Choice Award en een E! People’s Choice Award voor beste dramafilm.
 
Hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin keren dit najaar terug als de ambitieuze Tessa en bad boy Hardin voor het vervolg: ‘After We Collided’. Na de tumultueze gebeurtenissen van de eerste film, zijn de hoofdpersonages niet meer samen. Maar de twee kunnen elkaar nog niet loslaten. De stomende passie, hoe slecht die voor de personages soms kan zijn, is nog lang niet uitgedoofd.
 
Opnieuw was de reactie van de geschreven pers kritisch, maar dat zal zowel de fans als de makers worst wezen. De jonge fans van het genre smullen van ‘After We Collided’, dat bij de gelijktijdige release in de zalen en op streamingdiensten in september de populariteit kon bevestigen. Meteen na de release werden twee sequels, ‘After We Fell’ en ‘After Ever Happy’ aangekondigd.
 
‘After We Collided’ is vanaf 18 december beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus. Naar de VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


Films

Bekijk alles
Top