Binnenkort op Netflix: geweldige films om jouw kerstvakantie nog spannender te maken!

Films |

Heb jij Netflix helemaal uitgekeken? Geen nood, de streamingsdienst voegt elke week heel wat series en films toe aan haar omvangrijke catalogus. Proximus Pickx selecteerde welke films alvast niet te missen zijn om jouw kerstvakantie nog spannender te maken!

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Midnight Sky’

In een post-apocalyptische wereld is wetenschapper Augustine moederziel alleen achtergebleven in een observatorium in Antarctica. Hij ontdekt dat een team van astronauten terug wil keren naar de aarde maar probeert hen te waarschuwen dat ze dat beter niet zouden doen. Augustine kampt bovendien met een alsmaar slechtere gezondheidstoestand maar probeert toch een plan te bedenken om de astronauten te waarschuwen.

The Midnight Sky is gebaseerd het een boek van de Amerikaanse schrijfster Lily Brooks-Dalton ‘Good Morning, Midnight’. George Clooney nam de productie, de regie en de hoofdrol op zich. Felicity Jones, Ethan Peck en David Oyelowo maken de cast compleet. 

‘The Midnight Sky’ is vanaf 23 december te bekijken op Netflix.

‘A Ghost Story’

Een man komt te overlijden in een tragisch auto-ongeval. In het ziekenhuis bedekt zijn vrouw zijn lichaam met een wit laken. Hij wordt wakker in datzelfde laken en dwaalt rond in het ziekenhuis. Enige tijd nadien zoekt hij zijn toevlucht in zijn huis waar hij, als geest, kan gadeslaan hoe zijn vrouw rouwt om zijn dood. Plots maakt hij kennis met een ander spook bij de buren. De hoofdrollen in deze fantasyfilm zijn weggelegd voor Casey Affleck en Rooney Mara.

‘A Ghost Story' is vanaf 24 december te bekijken op Netflix.
 

‘We Can Be Heroes’

Nadat hun ouders zijn ontvoerd door buitenaardse wezens, zullen deze keer de kinderen van de superhelden alles op alles moeten zetten om ze terug te vinden en de wereld te redden van de ondergang. Deze jonge helden zullen moeten leren samenwerken in de strijd tegen het kwade.

De Mexicaanse regisseur Roberto Rodriguez stond eerder al achter de camera bij beide ‘Spy Kids’-films. Hij krijgt het gezelschap van een topcast die bestaat uit ondere andere Pedro Pascal, Christian Slater en Priyanka Chopra.

‘We Can Be Heroes’ komt op 25 december naar Netflix.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top