Deze sterren verwelkomden een kindje in 2020

Films | Het jaar 2020 zit er bijna op. Het zal voor eeuwig en altijd te boek staan als het jaar dat het coronavirus de wereld in zijn macht had. Voor heel wat bekende koppels was 2020 echter ook een heuglijk jaar wegens de geboorte van hun zoon/dochter. Proximus Pickx maakte een lijstje van deze prachtige hoogdagen voor heel wat koppels.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nathalie Meskens, Natalia en Stan Van Samang

Nathalie Meskens is zonder twijfel één van de bekendste Vlamingen van het moment. De actrice/presentatrice werd op 25 maart 2020 de trotse moeder van haar dochtertje Lima. Voor acteur/zanger Stan Van Samang was het een héél bewogen jaar, dat is het minste wat je kan zeggen. Het jaar begon bijzonder goed, want hij verwelkomde samen met zijn vriendin Barbara Stella Samang. De twee hadden al een zoontje, Lenny. Enkele maanden later barstte met de ‘Eveline-affaire’ echter een bom in de showbizzwereld, waar Van Samang ook bij betrokken was.

Zangeres Natalia bracht op 21 maart dochtertje Bobbi-Loua op de wereld. Het kindje werd geboren tijdens de eerste lockdown en zo bracht Bobbi-Loua toch nog veel licht in de duisternis bij Natalia en haar partner Frederik. In Vlaanderen werden onder meer ook Tourist LeMC (zoontje Leon), Dean Delannoit (zoontje Ralph), Eva De Roo (zoontje Lucca), Jonas Geirnaert (zoontje Joah), Eva Daeleman (dochtertje Moon) en Thomas Buffel (dochtertje Axelle) trotse ouders.

Rode Duivels vieren ook naast het veld

Kevin De Bruyne werd voor de derde keer vader. Nadat de afgelopen jaren zijn zoontjes Mason Milian en Rome het levenslicht zagen, was het deze keer de beurt aan dochtertje Suri. De Bruyne was niet de enige Belgische topvoetballer die voor de derde keer vader werd, ook Jan Vertonghen werd in 2020 voor de derde keer papa.

Vertonghen en zijn partner Sofie werden de trotse ouders van Dani Rob. Ze hadden al een dochter (Layla) en een zoon (Ilay). Geen twee zonder drie dachten ze bij de Rode Duivels. Toby Alderweireld en zijn vrouw Shani kregen op Valentijnsdag hun tweede kindje. Na dochtertje Ayla werden ze deze keer mama en papa van zoontje Jace.

In Hollwood meer mysterie

In Hollywood was er ook een ‘babyboom’ en zanger/acteur Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel (actrice) zorgden voor de grootste verrassing. In juli waren er plots geruchten dat ze voor de tweede keer ouders waren geworden, maar dat werd pas in september bevestigd door Lance Bass. Hij is een goede vriend van Justin. Het geslacht is niet gekend. Het koppel heeft met Silas al een vijfjarig zoontje.

Jude Law zit niet stil en in 2020 was hij getuige van een zesde telg. Hij verklapte het tijdens een show, maar zei niet of het om een zoontje of dochtertje ging. De acteur had al vijf kinderen bij drie verschillende vrouwen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top