Geen quarantainekilo’s voor deze wereldsterren

Muziek | Heel wat wereldsterren zitten door de nog steeds razende pandemie een pak meer thuis dan gewoonlijk. Enkelen van hen grepen de kans om tijdens de zelfquarantaine vooral aan zichzelf te werken, en moeten nu ook letterlijk de riem wat meer aanspannen. Deze sterren verloren heel wat kilo’s in het afgelopen jaar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Adele

Dat de Britse zangeres heel wat gewicht verloor met een bijzonder streng dieet en heel wat training, daar is al wat inkt over gevloeid. In oktober kwam ze naar het sketchprogramma ‘Saturday Night Live’, waar ze twaalf jaar geleden ook al furore maakte. Ze grapte over haar gewichtsverlies. “Ik weet dat ik er heel anders uitzie dan de laatste keer dat jullie me zagen. Maar vanwege het reisverbod mocht ik niet veel bagage meepakken. Ik kon slechts de helft van mezelf meenemen en ik heb deze helft gekozen.”
 
Naast de zware stappen die ze ondernam om maar liefst 44,5 kilogram kwijt te raken, kreeg Adele het vaak hard te verduren. Voor haar gewichtsverlies kreeg ze onaardige opmerkingen, erna kreeg ze weer bakken kritiek van mensen die vonden dat ze wel erg snel vermagerde. “Het enige waar fans zich zorgen over moeten maken, is of ze die fantastische stem nog heeft”, diende haar dichte vriend Alan Carr de criticasters van antwoord. Gelukkig lijkt de zangeres zich er zelf niet al te veel van aan te trekken.

Rebel Wilson

De Australische komische actrice werd wereldberoemd door haar rol in de film ‘Bridesmaids’. Sindsdien brak ze helemaal door in Hollywood met rollen in verschillende comedies. Haar personage in de ‘Pitch Perfect’-reeks werd omwille van haar volslanke figuur Fat Amy genoemd. Maar de actrice was het beu om alleen gecast te worden als personages met overgewicht, dus besloot ze zich in 2020 toe te leggen op sporten met een personal trainer en gezonder eten. Daardoor verloor ze 25 kilogram en haalde ze haar streefgewicht van 75 kilo. “Noem me nu maar Fit Amy”, lachte ze.

Simon Cowell

Jurylid van talloze talentenjachten zoals ‘Britain’s Got Talent’ en ‘The X Factor’ Simon Cowell gaf in 2018 toe dat hij zichzelf niet goed verzorgde en dat hij zijn manier van leven moest aanpassen. De televisiemaker en muziekproducent leefde vooral ’s nachts en at slecht, maar na een zware val werd het duidelijk dat iets moest veranderen. Hij schrapte rood vlees, brood en junkfood uit zijn dieet en begon weer te sporten. Eind 2019 was hij volledig vegan. In mei 2020, nadat hij een jaar aan het diëten was, was hij al zo’n 27 kilogram lichter en bovenal veel gezonder. “Ik heb het niet echt moeilijk om me aan mijn dieet te houden nu ik tijdens de pandemie thuis zit met mijn vriendin Lauren en mijn zoon Eric”, zei hij. “Behalve dan wanneer Eric een pizza bestelt.”

Busta Rhymes

De Amerikaanse rapper grapte over zichzelf dat hij eruit zag alsof hij negen maanden zwanger was. Een jaar geleden gaf zijn weegschaal 155 kilogram aan, maar door op zijn eten te letten, alcohol te beperken en te werken met een personal trainer is het biertonnetje intussen een sixpack geworden. Busta Rhymes is intussen zo’n 40 kilogram lichter en leeft veel gezonder. Dat deed hij vooral voor zijn kinderen. “Ik maakte de switch niet voor mezelf”, zei hij. “Het is oneerlijk en egoïstisch tegenover mijn kinderen om niets te doen en mogelijk zelfs te kunnen sterven door overgewicht.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top