Nieuw in Movies & Series

Hoe kom je deze donkere dagen beter door dan met steengoede series of films?

Kruip onder je dekentje en ontdek het nieuwe aanbod in Movies & Series!

Book Club

'Book Club' is een originele romantische komedie met een cast om u tegen te zeggen! Vier vrouwen (Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen) hebben al 30 jaar samen een boekenclub waarmee ze elke maand samenkomen. Wanneer ze 'Fifty Shades of Grey' lezen, brengt het boek van alles los. Zijn ze wel echt gelukkig met hun leven? Maken ze wel genoeg plezier? Tijd om alles eens door elkaar te schudden! Vanaf 29 december beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Fighting with My Family

'Fighting with My Family' is een film die je achterover zal slaan! Paige (Florence Pugh) en haar broer Zak (Jack Lowden) groeiden op in een familie die gek is op worstelen. Wanneer broer en zus de kans krijgen om te testen voor het wereldberoemde WWE, zijn ze dolgelukkig. Helaas mag alleen Paige door, haar broer niet. Als outsider zal ze zich er in haar eentje moeten doorworstelen. Mooie film gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Vanaf 2 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Babyteeth

In 'Babyteeth' zitten de ouders van Milla (Eliza Scanlen), hun tienerdochter met kanker, met de handen in het haar. Ze raakte eerst bevriend met drugsdealer Moses (Toby Wallace) en begint uiteindelijk een relatie met hem. Prachtige film vanuit twee perspectieven: dat van de ouders van een ernstig ziek kind, en dat van twee jonge mensen die bij elkaar kunnen thuiskomen terwijl ze het allebei moeilijk hebben. Vanaf 5 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Madison, een supersnelle vriendschap

De 13-jarige Madison (Felice Ahrens), hoofdrolspeler in de familiefilm 'Madison, een supersnelle vriendschap', is een getalenteerde wielrenner. Ze wil graag haar vader opvolgen, een strenge maar uitmuntende coach die grootse plannen met haar heeft. Wanneer Madison echter valt tijdens het rijden en noodgedwongen even rust moet nemen, ontdekt ze mountainbiken en een heel andere manier van naar fietsen kijken. Wat wil ze nu eigenlijk écht? Vanaf 10 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

A Discovery of Witches S2

In de Britse fantasyreeks ‘A Discovery of Witches’ komen de werelden van mensen, vampieren, heksen en andere wezens samen. Diana Bishop (Teresa Palmer), historica en heks, ontdekt een eeuwenoud behekst manuscript. Om het te ontrafelen, krijgt ze hulp van vampier Matthew Clairmont (Matthew Goode), alleen weet Diana niet zeker of ze hem wel kan vertrouwen, want tussen vampieren en heksen botert het al heel lang niet. Vanaf 15 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Mary Shelley

De film 'Mary Shelley' is gebaseerd op het leven van de wereldberoemde schrijfster Mary Shelley. Wanneer Mary (Dakota Fanning) beslist om met dichter Percy Shelley (Douglas Booth) te trouwen en er met hem vandoor gaat, is haar familie razend. Samen met haar zus Claire (Bel Powley) verblijven ze bij Lord Byron (Tom Sturridge), waar de gasten gevraagd wordt een griezelverhaal te schrijven. Op dat moment zou Mary het idee gekregen hebben voor haar bekendste werk 'Frankenstein'. Vanaf 16 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Extraordinary Journey of the Fakir

'The Extraordinary Journey of the Fakir' neemt je mee op een knotsgek avontuur over de hele wereld! Ajatashatru "Aja" Lavash Patel (Dhanush) is een straatartiest die goochelt en mensen af en toe oplicht. Wanneer zijn moeder plots sterft, gaat hij op zoek naar zijn vader in Parijs met enkel een vals briefje van 100 euro op zak. Het is het begin van een lange en spannende reis! Vanaf 21 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

A Hologram for the King

In de dramakomedie 'A Hologram for the King' heeft Alan (Tom Hanks), een Amerikaanse zakenman, een zware tegenslag gehad waardoor hij alles kwijt is. Om zichzelf te redden, reist hij naar Saudi-Arabië om een deal te sluiten die hem veel geld kan opleveren. Hij merkt al snel dat hij hulp nodig heeft om de cultuur te begrijpen en krijgt die van een komieke taxichauffeur (Alexander Black) en een dokteres (Sarita Choudhury). Vanaf 23 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

For life (S2)

Een gevangene wordt advocaat en procedeert voor andere gevangenen terwijl hij vecht om zijn eigen onrechtmatige veroordeling ongedaan te maken. Zijn strijd, en zijn ingewikkelde relatie met de progressieve vrouwelijke gevangenisdirecteur, zal de pijnpunten van het straf- en rechtssysteem onderzoeken door te laten zien hoe één persoon het verschil kan maken bij het vechten voor de waarheid.

Series

Bekijk alles
Top