Manning (Lommel SK) behoedzaam voor trip naar 't Kuipje: "Respect voor wat Peeters neergezet heeft bij Westerlo"

Sport | Zondagnamiddag staat de Kempense derby tussen KVC Westerlo en Lommel SK op het programma. Beide teams lijken na een wat moeizaam begin stilaan naar hun topvorm toe te groeien en zouden wel eens op termijn elkaars concurrenten kunnen worden voor de strijd om de tweede plek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lommelcoach Liam Manning is dan ook behoedzaam voor de verplaatsing naar het Kuipje. In de heenmatch speelde Lommel de Kempense buren nochtans van de mat; hoewel dat toen ook niet resulteerde in een overwinning (1-1). Maar Manning beseft dat de golf van Covid-19 toen een grote invloed had gehad op de selectie van Westerlo. De Engelsman realiseert zich dan ook dat het straks een heel ander duel zal worden.

"Westerlo is een goed georganiseerde ploeg met goede spelers die ook nog eens fysiek sterk staan en goed gecoacht worden", aldus Manning tijdens de voorbeschouwing op Lommel TV. "Ik heb heel veel respect voor Westerlo en voor hun coach Bob Peeters. Ik denk dat ze bij Westerlo blij mogen zijn met het werk dat hij daar al heeft neergezet. Het zal een zware match worden en we zullen op de top van ons kunnen moeten zijn om de drie punten mee naar Lommel te pakken."

Geen verrassingen

Lommel zal met dezelfde selectie richting 't Kuipje trekken dan de groep die vorig weekend RWDM opzij zette met 4-0. Al wilde de coach niet bevestigen dat hij ook effectief met dezelfde elf zal starten. Intussen werken Arno Verschueren en Ishak Boussouf verder aan hun herstel. Manning verwacht dat beiden begin volgend jaar fit voor de dienst zullen zijn.

Hieronder vindt u de volledige persconferentie.



Geplaatst door Lommel SK op Zaterdag 5 december 2020

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top