Stilmant grijpt meteen in bij RWDM: twee spelers disciplinair geschorst

Sport | RWDM speelt vanavond haar eerste wedstrijd in het post-Demol tijdperk. T1 'ad interim' Fred Stilmant verraste meteen bij de bekendmaking van zijn eerste selectie door twee spelers om disciplinaire redenen uit de selectie te houden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte via de officiële kanalen bekend dat Lucas Walbrecq en Yvan Yagan niet zullen aantreden tegen SK Deinze omdat ze 'disciplinair geschorst' zijn. Wat de precieze reden is van die sanctie werd niet gemeld.

Yagan kwam afgelopen zomer de Molenbeekse rangen versterken en scoorde meteen drie goals in de eerste twee duels. Nadien verdween hij wat op het achterplan en sinds begin november speelde hij nog amper 17 minuten mee. Walbrecq speelt sinds begin dit jaar bij RWDM, maar kwam dit seizoen nog maar 2x in actie (35 minuten in totaal).

Naast het disciplinair geschorste duo zijn ook Van Den Bogaert, Fabre, Electeur (alledrie niet fit) en Nangis (roodgeschorst) er niet bij. Medour en Senakuku werden dan weer gewoon niet weerhouden voor de belangrijke match tegen SK Deinze.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top