Knokken voor een finaleplaats in ‘The Voice Senior’

Geen enkel genre is de senioren van ‘The Voice Senior’ te veel. In de derde aflevering van de zangwedstrijd voor 60-plussers. In de Knockouts horen we hen nummers van The Beatles tot The Police en tot Avicii zingen.

In ‘The Voice Senior’ zijn de twee auditierondes voorbij, en dat betekent dat de teams van Karen Damen, André Hazes, Walter Grootaes en Sam Gooris compleet zijn. De vier zangers en zangeressen van elk team moeten in de aflevering van vanavond onder elkaar uitvechten wie na de Knockouts door mag naar de finale. De zangers gooien alvast al hun talent in de strijd om een ticket te bemachtigen.
 
De senioren beperken zich allerminst tot de crooners uit hun jeugd, maar proberen de jury omver te blazen met een breed scala aan oude en nieuwe nummers. In team Karen horen we Toon (66) The Beatles zingen, terwijl Erik (65) dan weer gaat voor Avicii. Marie-Jeanne (63) zingt een nummer van Imelda en Eddie (64) haalt zijn beste George Benson boven. In team Walter zingt Robin (74) de soulful pop van Rag ’n Bone Man, terwijl Lucas (67) The Police interpreteert in een swingende versie. Gerda (63) gaat voor Lori Spee en Jean (70) zingt een nummer van Editors. Ook een beetje oud met een beetje nieuw, dus.

Verbroederen voor het zingen
 
In team Sam horen we Chip (70) een lied van Marty Robbins zingen. Doortje (80), de oudste deelneemster, waagt zich aan een nummer van Prévert & Kosma. Didier (61) zingt Tom Jones en Laurie (74) gaat voor Lucille Starr. Ook in team André passeert een nummer van Tom Jones, door René (64) en een lied van The Beatles, door die andere Rene (62). Hedwig (69) en Roland (66) brengen dan weer oude rockers Joe Cocker en Willie Nelson.
 
Naast hun stembanden, leren we ook de andere kanten van de kandidaten beter kennen. Walter neemt zijn zangers mee naar de radiostudio’s van Qmusic en Joe, Karen nodigt hen uit voor haar toneelstuk ‘Château Cupido’. Team André mag backstage op een van zijn concerten, en de senioren van Sam krijgen een spoedcursus Instagram. “Het is voor de goede zaak, om ons team te promoten”, zegt hij.
 
Om te zien welke zangers het programma moeten verlaten en wie doorstoot naar de finale, stem je vanavond om 20u40 af op VTM.

Films

Bekijk alles
Top