Nycom5 vervoegt KAA Gent Esports op FIFA

Door Proximus

Deel dit nieuws

KAA Gent maakte gisteren de aanwerving van zijn nieuwe FIFA-speler Nicolas “Nycom5” Persoons officieel. Hij zou de club onder andere moeten vertegenwoordigen in de ePro League, die zijn comeback zal maken op 16 december.

Gisteren kondigde de Oost-Vlaamse club uit de Jupiler Pro League KAA Gent via een bericht op Twitter de aanwerving van een FIFA-speler aan. Na twee ePro League-deelnames in het shirt van Zulte Waregem sluit Nicolas “Nycom5” Persoons zich aan bij KAA Gent. Hij zal dus in het volgende Proximus ePro League-seizoen de blauw-witte kleuren vertegenwoordigen. KAA Gent maakte van de gelegenheid ook gebruik om de samenwerking met Kayzr, een van de belangrijkste organisatoren van toernooien in België, bekend te maken.

Zoals we je een paar weken geleden hebben verteld, zal de Proximus ePro League, het belangrijkste esportscircuit van FIFA in België, zijn comeback maken op 16 december. Elk team in de Jupiler League zal een speler moeten opstellen om hun kleuren te vertegenwoordigen in deze virtuele competitie, die gebaseerd zal zijn op hetzelfde scenario als zijn reële tegenhanger. De FIFA-spelers zullen elke week tegen de club spelen waartegen de echte voetballers gespeeld hebben in de Jupiler Pro League.

Met de terugkeer van de competitie is het meer dan waarschijnlijk dat de komende dagen nog transferaankondigingen van enkele clubs uit de eerste klasse zullen volgen. We houden je hier, op Pickx.be, uiteraard op de hoogte van alle wijzigingen.

Copyright afbeelding: KAA Gent

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top