Geniet van extra basketbal tijdens de feestdagen!

Sport |

Bij Proximus Sports komt aan het basketbalaanbod geen einde. De Euromillions Basket League organiseert enkele matchen tijdens de eindejaarsfeesten en net voor Kerstmis hervat ook de NBA haar wedstrijden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Charleroi zal tijdens de feestdagen het drukst in de weer zijn. Eind december moeten ze tot twee keer toe aan de bak, een eerste keer op vrijdag 18 december tegen Filou Oostende. Lukt het de mannen van Sam Rotsaert om de negenvoudige titelverdediger te verslaan?

Op tweede kerstdag mogen de Carolo’s hun basketschoenen weer aandoen om tegen Phoenix Brussel te strijden? Afgelopen november verloren de Brusselaars van Charleroi dus nu zijn ze uit op wraak. 

Volg de Euromillions Basket League op Proximus Sports, beschikbaar in de All Sports-optie van Proximus Pickx.

NBA

Uittredend kampioen LA Lakers van sterspeler Lebron James opent op 22 december het nieuwe seizoen van de NBA tegen stadsgenoot Los Angeles Clippers. De Nets van Kevin Durant nemen het op tegen het Golden State van Stephen Curry.

Op 22,23 en 25 december staan er meteen drie speeldagen op het menu in de NBA. Rond Kerst is er steevast grote belangstelling en door meteen drie speeldagen op de planning te zetten, hopen de organisatoren op een kijkcijfersucces.

Op 23 december staat er in de Eastern Conference een kraker op het menu tussen Milwaukee Bucks van Giannis Antetokounmpo en Boston Celtics van Jayson Tatum. Op Kerstmis treft LA Lakers het Dallas van Luka Doncic.

Volg het nieuwe NBA-seizoen op Eleven Sports, beschikbaar in de All Sports-optie van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top