Volg de Dreamhack Masters Winter live op Pickx.be!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het Dreamhack Masters-circuit is zaterdag 5 december terug op Pickx.be! En vanaf zondag 6 december kan je eindfase van de Dreamhack Master Winter ook volgen op Pickx Live!


 

Stream

 




De gekwalificeerde teams

In deze wintereditie van de Dreamhack Masters zullen we natuurlijk de vier partnerteams van het evenement aan het werk kunnen zien: G2, Astralis, Team Liquid en Complexity. Verder werden tien teams uitgenodigd door de organisatoren: Cloud9, ENCE, FaZe Clan, FURIA, GODSENT, Heroic, mousesports, North en Sprout. En tot slot, om het plaatje compleet te maken, vinden we twee teams terug die zich een weg hebben gebaand door de Closed Qualifier: C0ntact Gaming en Gambit Esports. Er zijn ook twee grote afwezigen. Na’Vi en Vitality, de finalisten van de IEM Beijing-Haidan afgelopen weekend, nemen kennelijk een beetje rust met het oog op de IEM Global Challenge, die op 15 december van start zal gaan.

Format

Onze favoriete teams worden in twee verschillende groepen verdeeld. Elke groep, die dus uit acht teams bestaat, zal betwist worden in een format met dubbele eliminatie. Elke wedstrijd wordt gespeeld in BO3, een format dat nu welbekend is binnen de esportsscene op CSGO. De vier beste teams kwalificeren zich voor de eindfase, een knock-outboom. Opnieuw zullen alle wedstrijden in BO3 worden gespeeld, met uitzondering natuurlijk van de grote finale, die in 5 maps zal worden beslecht.

Groep A

Groep B

De verwachtingen

In groep A zijn de twee namen die we verwachten voor de volgende ronde Heroic en Complexity. De twee Europese teams hebben al getoond dat ze aan de top behoren, dat moeten ze nu bevestigen. Aan de ene kant maakt Jks een zeer goede indruk bij Complexity en toch heeft het team het nog steeds moeilijk in de eindfases. Aan de andere kant wil Heroic, het Deense team, bewijzen dat het hoge niveau dat het de laatste tijd heeft laten zien geen momentopname is.

In groep B zijn Astralis en G2 Esports de favorieten. Het “beste team ter wereld” heeft nog steeds moeite om zijn stempel te drukken in dit jaar 2020. Bij gebrek aan overtuigende successen en met een recentelijk herenigd team hoopt Astralis gedurende de laatste toernooien van het jaar zijn trein weer op de rails te krijgen. G2 Esports bevindt zich in dezelfde situatie. NiKo, een nieuwkomer in het team van de samoerai, moet een goede indruk maken bij zijn kameraden om zijn transfer van enkele honderdduizenden euro’s te bevestigen.
 

Copyright afbeelding: Dreamhack

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top