Elke dag kerstmis met deze films op VIJF!

Kerstmis komt eraan en dat zal VIJF geweten hebben. De televisiezender verwent ons vanaf 1 december dagelijks met een heerlijke kerstfilm om bij weg te dromen. Omdat we dit initiatief steunen, lijst Proximus Pickx de beste films op VIJF voor jou op!

Ben Is Back (2018)

De negentienjarige Ben komt onverwachts naar huis tijdens kerstmis. Moeder Holly (Julia Roberts) schrikt hiervan want Ben hoort eigenlijk in een afkickkliniek aan zijn drugsverslaving te werken. Het nieuws dat Ben terug thuis is, verspreidt zich als een lopend vuurtje doorheen de stad en bereikt de oren van verschillende duistere figuren die nog een eitje te pellen hebben met Ben.

Kijk op 3 december om 20u35 naar ‘Ben is Back’ op VIJF

 

You’ve Got Mail (1998)

Kathleen Kelly (Meg Ryan) werkt met hart en ziel in haar eigen boekenwinkel. Wanneer ze op een dag concurrentie krijgt van een grotere boekenketen om de hoek, krijgt ze het op haar heupen. Ze ontmoet de ‘arroganteuitbater en kan hem niet uitstaan. Kathleen vraagt advies aan haar online pennenvriend met wie het steeds beter klikt. Hij blijkt niemand minder te zijn dan diezelfde ‘arrogante’ uitbater…

Kijk op 5 december om 22u35 naar ‘You’ve Got Mail’ op VIJF

 

Finding Neverland (2004)

Dramaturg J.M. Barrie (Johnny Depp) heeft al enkele flops op zijn naam staan. Wanneer hij op een dag weduwe Sylvia (Kate Winslet) en haar vier kinderen ontmoet in een park, voelt hij een connectie met hen. Ze worden vrienden en Barrie ontfermt zich over de kinderen. Bij het gezin vindt Barrie de inspiratie waar hij al lang naar op zoek is...

Love Actually (2003)

In de weken voor Kerstmis volgen we het wel en wee van tien Britten die elk op zoek zijn naar liefde. Sommigen zetten voor het eerst hun pasjes in het liefdesverhaal, anderen krijgen van Cupido een nieuwe kans om het liefdesgeluk te vinden. Op het einde van dit prachtige verhaal leren de personages (en de kijker) dat liefde werkelijk overal te vinden is.

Kijk op 1 december om 20u35 naar ‘Love Actually’ op VIJF

 

The Christmas Cure (2017)

Vanessa Turner (Brooke Nevin) spendeert sinds lang kerstmis in het ouderlijke huis. Tijdens deze feestelijke aangelegenheid kondigt haar vader (Patrick Duffy) aan dat hij stopt met de dokterspraktijk. Ze vraagt zich af waarom ze papa’s praktijk niet zou overnemen… zeker nu een oude liefde plots weer op het toneel verschijnt.

Kijk op 1 december om 20u35 naar ‘The Christmas Cure’ op VIJF

Twinkle All The Way (2019)

Huwelijksplanner Cadence staat voor een grote klus. Ze moet een grote bruiloft tijdens de kerstperiode in goede banen leiden. Ze krijgt daarvoor de hulp van Henry: een mede-eigenaar van een kerstdecoratiewinkel. Samen proberen ze de organisatie van het grote evenement tot een goed einde te brengen en hierdoor groeien ze dichter naar elkaar toe.

Kijk op 4 december om 20u35 naar ‘Twinkle All The Way’ op VIJF

 

A Ring For Christmas (2020)

Rijkeluisdochter Angie Moore (Liliana Tandon) leidt een luxueus leven op de kap van haar moeder. Wanneer die haar dochter dwingt om voor haarzelf te voorzien, bedenkt Angie een plannetje. Ze ontdekte immers dat ze recht heeft op heel wat geld wanneer ze in het huwelijksbootje treedt… Nu moet Angie zo snel mogelijk een man vinden.

Kijk op 2 december om 20u35 naar ‘A Ring For Christmas’ op VIJF

New Year’s Eve (2011)

In ‘New Year’s Eve’ volgen we het leven van enkele New Yorkers die aftellen naar het nieuwe jaar. Sommigen hopen op beterschap in het komende jaar, voor anderen loopt alles op wieltjes. Elk van hen probeert bovendien de romantiek in hun leven toe te laten, met als ultiem eindpunt: de start van het nieuwe jaar.

Kijk op 2 december om 20u35 naar ‘New Year’s Eve’  op VIJF

Films

Bekijk alles
Top