Ontdek de beste Belgische dance-artiesten tijdens de ‘Tomorrowland – One World Radio Made in Belgium Week'

Zin in een streepje muziek? Of in meer, namelijk een pak muziek van Belgische bodem? Lees dan snel verder. Wie zich graag helemaal laat gaan op Belgische dancemuziek moet in de week van 30 november tot 6 december beslist afstemmen op One World Radio, de radiozender van Tomorrowland, voor het beste van de Belgische dancescene.

Made in Belgium

Het belooft een bijzondere week te worden, met een programma dat zelfs de meest kritische dancefan overstag zal laten gaan. Zo krijg je in ‘Made in Belgium: Bonzai Records’ niet enkel het indrukwekkende verhaal achter het legendarische platenlabel – voor velen een trip down memory lane – maar ook een twee uur durende show, gehost door dj-powerhouses als Yves Deruyter, Push, Marco Bailey, Phiphi, Bountyhunter en anderen. Of het anthem ‘Thunderball’ de revue passeert? Wat had je gedacht!
Van het verleden gaat het mooi naar het heden, met vier Belgische artiesten die vandaag het mooie weer maken in de dancewereld. ‘Belgian Future 4’ geeft aandacht aan Double Pleasure, Sem Thomasson, Siege en Farrago. Hier krijgt geen enkele muziekliefhebber genoeg van!
En wat dacht je van een megamix van de top 50 uit de One World Radio-top 100 in de ‘Made In Belgium Anthems mix’ of ‘The Underground Sound of Belgium’? Liever live? Dan heeft Lost Frequencies een coole set in petto, live vanuit het Koninklijk Paleis. Het wordt werkelijk een ‘onwerkelijke’ week, met elk uur aandacht voor 5 straffe Belgische platen en het verhaal erachter.

Check het op de website oneworldradio.tomorrowland.com of download de app via Google Play of in de App Store !

Muziek

Bekijk alles
Top