Mike Tyson en Brad Pitt, twee wereldsterren die ooit bijna op de vuist gingen

Sport | Vijftien jaar na zijn afscheid staat zaterdag de comeback van de nu 54-jarige Mike Tyson op het programma. Hét ideale moment om een weetje over de voormalige bokskampioen op jullie af te vuren. Zo betrapte Tyson ooit zijn vrouw in bed met niemand minder dan Brad Pitt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het was Mike Tyson zelf die het opvallende verhaal naar buiten bracht in zijn recente biografie. De ex-wereldkampioen boksen was getrouwd met Robin Givens van 1988 tot 1989, dus moet het rond die periode geweest zijn.

“Ik betrapte hem in bed met Robin. We waren wel aan het scheiden, maar ik hoopte ons huwelijk te redden. Maar daar lag die naakte Brad Pitt in mijn bed met mijn vrouw! Ik was woest. Brad werd lijkbleek en jammerde: ‘Je gaat me toch niet slaan, hé…’ Hij zag eruit alsof zijn doodvonnis uitgesproken werd. Ach, ik heb hem toen rustig gevraagd om zich aan te kleden en te vertrekken.”

Opkomend acteertalent

In 1989 was Pitt nog niet de wereldster die hij nu is. Op dat moment moest zijn carrière nog starten, maar stond hij wel al te boek als een veelbelovend talent. Met een opvallende reclamespot voor het jeansmerk Levi's zette hij zijn status als blonde god voor een eerste keer stevig in de verf.

En het was Robin Givens dus die viel voor de charmes van Pitt, nog voor er sprake was van zijn toekomstige partners Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow of Angelina Jolie.

Pitt met de poepers

Ook Pitt herinnert zich het moment maar al te goed. En dat hij met de poepers zat. “Ter mijner verdediging: ik dacht dat Robin vrij was. Dat ze al gescheiden was. Niet dus. Ik was slecht ingelicht. Maar het was wel Mike Tyson, hé! Op dat moment kon hij een olifant met één klap bewusteloos slaan. Ik dacht dat ik dood was. Jaren later hebben we elkaar ontmoet. Hij schudde me de hand en lachte: ‘Van jou heb ik alles al gezien’”, klinkt het.

Volgens Givens is het verhaal echter overdreven. “Mike reed die dag de oprit op om nog iets te bespreken, en Brad was bij me. Maar Mike kwam niet voorbij de voordeur”, luidt het.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top