‘Operation Christmas Drop’, een niet te missen romcom

Het is weer die tijd van het jaar, kerstfilms komen eraan om ons de lockdown te helpen vergeten. Als je geen zin hebt om voor de zoveelste keer ‘Home Alone’ te zien, dan moet je deze feestenperiode bij Netflix zijn.

Ken je kerstfilms als ‘Love Actually’, ‘The Holiday’ of ‘The Family Man’ intussen vanbuiten? Dan is ‘Operation Christmas Drop’ ongetwijfeld iets voor jou. De eindejaarsromcom van Netflix komt nog even voor kerst uit. Het verhaal van Erica Miller, de assistente van een politicus uit Washington, komt nu al op je af.
 
Zij wordt belast met een onderzoek op de Amerikaanse luchtmachtbasis op het paradijselijke eiland Guam en moet een reden vinden om de sluiting ervan te rechtvaardigen. Daar ontmoet ze Andrew, een kapitein van de luchtmacht, die haar rondleidt op de basis. Hij probeert haar er net van te overtuigen dat de basis open moet blijven. Waarom? Omdat zij het goederentransport van de bewoners van Guam rond Kerstmis verzorgen. Geen basis, betekent geen feestdagen voor de bewoners.
 
De cast bestaat onder andere uit Alexander Ludwig, die we kennen van de serie ‘Vikings’, en Kat Graham, die we aan het werk konden zien in ‘The Vampire Diaries'. Geen betere manier om de feestdagen goed in te zetten met je geliefde, of met het hele gezin.


Films

Bekijk alles
Top