Het avontuur gaat verder met 'Adventure Time: Distant Lands'

Cartoon Network heeft een sinterklaascadeautje voor alle fans van de reeks ‘Adventure Time’, want de vierdelige sequel ‘Distant Lands’ is vanaf 5/12 om 8u10 te bekijken! In de eerste aflevering volgen we de schattige robotcomputer BMO, die probeert om een ruimtestation te redden.

BMO is onderweg naar Mars wanneer een schattig buitenaards wezentje, Olijf genaamd, zijn ruimteschip uit koers brengt en hij op een geheimzinnig ruimtestation belandt. Omdat BMO merkt dat de planeet in gevaar is, roept hij zichzelf uit tot sheriff en neemt hij Y5, een nieuwsgierig konijn, in dienst om de boel te redden. Zal hun samenwerking slagen of zal het aandoenlijke duo het onderspit delven in de nieuwe wereld, waar niets is wat het lijkt? Dat zien we in de nieuwe reeks, die vier afleveringen van een uur telt.
 
Adventure Time: Distant Lands’ is de sequel van de immens populaire animatieserie ‘Adventure Time’, waarin Finn samen met zijn magische hond Jake fantasierijke avonturen beleeft in het Land van Ooo. De reeks sloeg niet alleen aan bij kinderen, maar ook volwassenen konden het absurde en scherpe gevoel voor humor smaken. Na tien seizoenen werd in 2018 een einde gebreid aan de serie. Fans die meer willen, slaakten een zucht van opluchting, toen aangekondigd werd dat er dit jaar nieuwe avonturen aankomen.
 
Kijk op zaterdag 5 december om 8u10 naar de eerste aflevering van ‘Adventure Time: Distant Lands’ op Cartoon Network. De tv-zender Cartoon Network is beschikbaar op kanaal 38 van Proximus Pickx.Top