“We like to party”: celebs die hun eigen coronaregels schreven!

Terwijl iedereen hard zijn best doet om in het kot te blijven, lijken enkele sterren de coronaregels aan hun laars te lappen. Justin Bieber, Jake Paul, Madonna en Novak Djokovic ... Bij al deze sterren begon het thuiszitten dusdanig tegen te steken dat ze er niets beter op vonden om maar een feestje te organiseren.

Justin Bieber

Justin Biebers goede vriendin Justine Skye was eind augustus jarig en dat vroeg om een feestje, moet de popster gedacht hebben. Terwijl het coronavirus de hele staat Californië nog flink in haar greep had, vond Beebs er niets anders op om een extravagant feest te organiseren bij hem thuis voor al zijn (en Skyes) vrienden. Op de gastenlijst stonden: Kendall en Kylie Jenner, Jaden Smith, Winnie Harlow en Luke Sabbat. De burgemeester van Los Angeles veroordeelde het evenement en riep iedereen op om zich aan de maatregelen te houden.

 

Jake Paul

De succesvolle (en steenrijke) YouTuber Jake Paul is niet het type dat zijn leven zomaar op pauze zet. Dat verklaarde de man afgelopen zomer zelf op sociale media en dat bewijzen zijn talrijke coronafeestjes eveneens. In juli organiseerde de broer van die andere YouTube-ster, Logan Paul, nog een homeparty waarop tientallen bekende Amerikaanse influencers, TikTok-sterren en YouTube-persoonlijkheden te gast waren. Zij vonden het blijkbaar nodig om gezellig bij te kletsen over hoe de pandemie ook hen raakt en begonnen vervolgens een feestje te bouwen.

Madonna

The Queen Of Pop’, beter bekend als Madonna, testte begin dit jaar positief op het coronavirus. Ondanks haar diagnose ging Madonna kort na haar testresultaat alsnog naar een feestje van goede vriend en fotograaf Steven Klein. Omdat het feestje van Klein zich deels online afspeelde, merkten heel wat fans de aanwezigheid van Madonna op. Bovendien was het duidelijk dat niemand van de gasten een mondmasker droeg. Volgens Madonna's manager was er niets aan de hand. “Er waren maar vijf gasten en ieder van hen was een maand in quarantaine geweest.”

Novak Djokovic

De beste tennisspeler ter wereld organiseerde begin dit jaar zijn eigen Adria-tennistoernooi in Oost-Europa waar zeer veel kritiek op kwam. Spelers hielden zich niet aan de (afstands)maatregelen en na de wedstrijden werd er nog eens duchtig gefeest. Djokovic werd zelfs gefilmd toen hij in Belgrado aan het feesten was. Niet geheel toevallig testte de Serviër enkele weken later positief op het coronavirus. Toch was dat geen reden om direct mea culpa slaan volgens Djokovic. Pas toen de wereldwijde kritiek op zijn gedrag toenam trok Djokovic het boetekleed aan. “Het spijt me enorm. Ik hoop dat ik niemands gezondheidssituatie in gevaar heb gebracht.”

Muziek

Bekijk alles
Top