Binnenkort op Netflix: een unieke documentaire over de familie Beckham

Het Amerikaanse Netflix wil meer dan twintig miljoen dollar betalen voor een documentaire over het leven van ex-voetballer David Beckham en zijn familie. De documentaire zou volgens diverse Amerikaanse media propvol archiefmateriaal zitten en wil een unieke blik achter de schermen geven bij deze invloedrijke familie.

Manchester United, Real Madrid, AC Milan en Paris Saint-Germain. Dat zijn maar enkele van de clubs waarvoor de legendarische David Beckham al heeft mogen voetballen. Beckham won in zijn twintigjarige carrière al meer dan negentien belangrijke trofeeën, maar blijft ook na zijn carrière nog zeer actief. Een terugblik op Beckhams unieke carrière wordt binnenkort in beeld gebracht door Netflix. Het Amerikaanse streamingplatform zou hier meer dan 20 miljoen dollar voor over hebben. 

Het leven van Beckham

De documentaire zou het verhaal vertellen over Beckhams opkomst in het voetbal, de kennismaking met vrouwlief Victoria Adams, de geboorte van zijn kinderen en de nasleep van zijn activiteiten na het profvoetbal. Wist je bijvoorbeeld dat David Beckham mede-eigenaar is van twee professionele voetbalclubs? Het Amerikaanse Inter Miami CF en de Engelse amateurploeg ‘Salford City’. In deze Engelse club deelt hij de lakens uit samen met andere Man U-clublegendes zoals Paul Scholes, Ryan Giggs en Phil Neville.

Sappige verhalen

De documentaire zou volgens Amerikaanse media heel wat archiefmateriaal uit de oude doos bevatten. Denk maar aan oude foto’s van een veel jongere Beckham en video’s van familiefeestjes. Als dat nog niet genoeg is, zullen ook diverse getuigenissen opgevoerd worden uit Beckhams omgeving om sappige verhalen aan het grote publiek te vertellen.

Victoria heeft ervaring

Het is voor het eerst dat David Beckham dergelijke inkijk in zijn leven zal geven. Vrouwlief Victoria deed hem dat al enkele keren voor. Er bestaan maar liefst zeven documentaires over het leven van vrouwe Beckham. “Victoria’s Secrets” (2000), “Being Victoria Beckham” (2002), “The Real Beckhams” (2003), “Victoria Beckham – A Mile In Their Shoes” (2004) en “Victoria Beckham: Coming to America” (2007). Zij zal David alvast heel wat tips kunnen geven.

Premier League

Bekijk alles
Top