DreamHack Open November 2020

Nieuws |
De competitieve CSGO-scene blijft aan het eind van het jaar alle niveaus plezieren. Dit weekend staat de DreamHack Open November 2020 centraal. Het evenement kan je live volgen via de player hieronder.
 
 

Door Proximus

Deel dit nieuws

De play-offs moeten duidelijkheid scheppen over de vorm van de teams voor het einde van het seizoen. Het slot van dit evenement zal live worden becommentarieerd door ons team hier bij Pickx. De becommentarieerde wedstrijden zijn de halve finales op zaterdag 28 november en de grote finale op zondag 29 november. We hopen jullie er in groten getale te zien!


Acht Europese teams strijden om de geldprijs van $50.000 voor de eerste plaats. De groepsfase zal doorgaan in een format met dubbele eliminatie en BO3-wedstrijden. De twee beste teams van elke groep kwalificeren zich voor de play-offs, die zullen bestaan uit de halve finales (BO3) en de grote finale (BO5).

De teams die in de running zijn, komen uit Noord- en Oost-Europese kampioenschappen. Teams uit Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen zullen elkaar tijdens de competitie ontmoeten om te proberen in de top 3 te eindigen. We onderstrepen de aanwezigheid van het Russische team Gambit Esports, onder leiding van de Kazach Abay “Hobbit” Khassenov. Wat betreft de spelers is een bekende naam uit de profscene van CSGO weer opgedoken: Dennis “dennis” Edman. De 29-jarige Zweed, die vroeger bij NiP, Fnatic en G2 actief was, komt nu uit voor het Noorse Apeks.

Met een niveau dat gecatalogeerd kan worden als subtop zal de DreamHack Open November 2020 de ideale gelegenheid zijn om nieuwe gezichten te ontdekken in, voor ons, minder bekende competities. Wie weet zien we ook de volgende wintergoudklomp aan het werk die de transfermarkt op hol zal doen slaan.

Op dit moment zijn de acht gekwalificeerde teams nog niet allemaal aangekondigd. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkeling van de situatie.

De play-offs kan je live volgen op Pickx.be en Pickx Live op 28 en 29 november!

Copyright afbeelding: DreamHack & ESL Gaming

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top