Niet te missen op tv deze week: romantiek troef

Meer dan ooit staan romantiek en de zoektocht naar de ware liefde centraal in de programma’s die de Vlaamse zenders op de kijkers loslaten.

Maar ook wie wil lachen of wat wil opsteken over de gevaren van plastische chirurgie komt deze week aan zijn trekken.

Daten met een beperking

De liefde is het mooiste wat er is! Maar voor heel wat mensen is het allesbehalve evident om de liefde van hun leven tegen te komen. Bij hen staat een beperking of stoornis het vinden van een partner immers in de weg.

Daarom openen Ruth Beeckmans en Karen Damen vanaf maandag 23 november bij VTM met ‘Cupido Ofzo’ een uniek datingbureau en organiseren ze samen met hun ploeg dates op maat.

De koppelaarsters zorgen ervoor dat de aanpak bij iedere single even uniek is als de single zélf. Ruth en Karen begeleiden de vrijgezellen bovendien bij hun eerste stappen in het daten. Maar daarna is het aan de singles zelf om er iets moois van te maken.

Bekijk ‘Cupido Ofzo’ op maandag 23 november om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Coronaproof romantiek

De liefde van vrijgezelle mannen én vrouwen gaat weer door de maag. Want het populaire First dates-restaurant opent opnieuw de deuren op Eén.

Vanaf maandag 23 november wagen vrijgezellen uit heel Vlaanderen weer hun kans in de zoektocht naar ware liefde. Tijdens een coronaproof etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen én laten ze in hun hart kijken.

Gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen zijn opnieuw van de partij en ontvangen de gasten met liefde, goede raad en een luisterend oor. Na hun date beslissen de vrijgezellen of ze elkaar opnieuw willen ontmoeten. Schiet Cupido raak… of mist hij zijn doel?

Bekijk ‘First dates’ vanaf maandag 23 november om 21u30 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Een jaar om snel door te spoelen

Het nieuws van het voorbije jaar? Dat kon een pak vrolijker. Daarom spoelen Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens 2020 helemaal terug en geven het een make-over waar je wél happy van wordt.

Het viertal ‘ript’ alle grote en kleine nieuwsfeiten van het voorbije jaar, ‘boekskes’- en krantenkoppen, opmerkelijke gebeurtenissen op het internet, opvallende foto’s en tv-fragmenten ... Werkelijk álles wordt doorgelicht en vormt inspiratie voor hun wekelijkse jaaroverzicht in de vorm van een comedyshow.

Het resultaat? Guga, Nathalie, Jonas en Ruth verzinnen typetjes achter de opmerkelijke nieuwsfeiten, voorzien opvallende beelden van stemmetjes, zingen nieuwe versies van de grootste pophits én imiteren uiteraard ook de meest besproken BV’s.

Bekijk ‘RIP 2020’ op woensdag 25 november om 20u40 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken

Plastische chirurgie is big business geworden en al lang niet meer voorbehouden aan de rijken der aarde. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk gaat er jaarlijks 3 miljard pond om in de wereld van face- en bodylifts. 

Steeds meer mensen willen hun lichaam laten ombouwen. Grotere borsten, dikkere lippen en een strakke buik. Zoals de Human Barbie, die al 112 operaties heeft ondergaan en 35.000 pond uitgaf om op de beroemde meisjespop te lijken. Maar al deze ingrepen en operaties zijn niet zonder risico. Nu meer mensen grijpen naar de botox en de siliconen én steeds extremere operaties ondergaan, gaat er ook steeds vaker wat mis.

Hoe nefast dat kan zijn, blijkt uit de schokkende documentaire serie ‘Plastic Surgery Knifemares’ waarin patiënten aan het woord komen die na hun operatie ernstige complicaties kregen. In plaats van er mooier uit te zien, veranderde hun lichaam in een lijf vol littekens of erger.

Bekijk ‘Plastic Surgery Knifemares’ op donderdag 26 november om 20u30 op TLC of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top