Snuif de kerstsfeer op met de familiefilm The Christmas Chronicles 2

Nog exact één maand te gaan en dan is het opnieuw zo ver: Kerstmis. Om je alvast in de juiste stemming te brengen, lanceert Netflix op 25 november 'The Christmas Chronicles 2'.

'The Christmas Chronicles 2' is het vervolg op 'The Christmas Chronicles' dat in 2018 uitgroeide tot de kersthit van het streamingplatform. Exact 1 maand voor we met zijn allen de kerstdis aansnijden, pakt Netflix uit met het langverwachte tweede deel van de hand van Chris Columbus, die eerder al achter de camera stond voor misschien wel de kerstfilm bij uitstek 'Home Alone'.

Nadat in ‘The Christmas Chronicles’ Kate en haar oudere broer Teddy een val zetten voor de kerstman en aan boord klimmen van zijn slee, stort het volledige gezelschap neer. Om de kerstsfeer te redden, beleven de kinderen de nacht van hun leven. In het vervolg doet de kerstman opnieuw een beroep op Kate, die intussen een cynische tiener geworden is, omdat iemand het kerstfeest voor eeuwig dreigt te verpesten. Lukt het hen om de magie van Kerstmis te redden?

Kerstman van dienst is niemand minder dan Kurt Russell (‘Guardians of the Galaxy, vol. 2’). Mrs Claus wordt dan weer vertolkt door de echte partner van Russell, Oscarwinnares Goldie Hawn. In de rol van Kate vinden we Darby Camp, die ook al schitterde als Chloe, de mondige dochter van Madeleine in ‘Big Little Lies’.

'The Christmas Chronicles 2' is vanaf 25 november te bekijken op Netflix.

Series

Bekijk alles
Top