Netflix blaast saga rond cultheld 'Conan the Barbarian' nieuw leven in

Netflix gaat volgens Deadline uitpakken met een knaller van jewelste. Het streamingplatform is momenteel bezig met het maken van een serie over ‘Conan the Barbarian’. Dit verhaal werd 90 jaar geleden in de wereld gebracht.

In 1982 en 1984 zorgde niemand minder dan Arnold Schwarzenegger ervoor dat beide ‘Conan the Barbarian’-films echte cultfilms werden, ook al waren het geen commerciële successen. De film zorgde mee voor de grote doorbraak van de acteur in Hollywood.

Netflix heeft dus plannen om ‘Conan the Barbarian’, dat in 1932 het levenslicht zag via schrijver Robert E. Howard, een nieuwe impuls te geven. Het is niet de eerste keer dat de actieheld een modern jasje krijgt aangemeten. In 2011 kroop Jason Momoa al in de huid van de iconische figuur, maar deze film was geen groot succes.

Bij Netflix zoeken ze nog een hoofdrolspeler om in de voetsporen te treden van Schwarzenegger, maar meer details kwamen nog niet naar buiten. In 2019 was er zelfs sprake van een nieuwe film met Schwarzenegger, maar daar is het momenteel windstil rond. De kans is volgens verschillende media klein dat Netflix de Hollywoodster gaat betrekken bij het project. Ze zouden met een schone lei willen beginnen.

Op Netflix kan je alvast ‘Conan the Barbarian’ met Jason Momoa bekijken. In onderstaand filmpje kan je de trailer zien van de film uit 1982 met Arnold Schwarzenegger.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top