Gevaert (Deinze) hekelt opeenvolging matchen: "Moet jongens inbrengen die niet klaar zijn om te spelen"

Sport | SK Deinze kon woensdag geen vuist maken op het veld van KVC Westerlo en mocht na 90 moeizame minuten met een 3-0 nederlaag het veld af. Voor de Oost-Vlamingen werd het de tweede stevige uitnederlaag op enkele dagen tijd nadat ze zondag ook al met 3-0 verloren bij Union.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach David Gevaert moest op de persbabbel na Westerlo - Deinze niet lang zoeken naar de oorzaak van de mindere vorm bij zijn team. "We kwamen op alle fronten een stapje te kort", stelde hij. "Dat is niet geheel verwonderlijk, want we zitten in een stevig schema met drie matchen op zes dagen tijd nadat onze ploeg stevig getroffen werd door Covid-19. Ik moet jongens inbrengen die eigenlijk niet klaar zijn om te spelen."

Deinze zit dan ook (even?) in de hoek waar de klappen vallen. "Je zal nooit met 100% zekerheid kunnen zeggen dat dit de reden is waarom we hier verliezen. Maar het is wel duidelijk dat er heel wat spelers die het voor hun besmetting zo goed deden, het nu moeilijker hebben. Ik denk dan ook dat je moeilijk kon verwachten dat we hier even over Westerlo heen zouden lopen. We verdienden het niet om hier iets te rapen en dit was dan ook een logische nederlaag," klonk het nog.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top